Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ:ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΆΔΩΝΙ ΤΟ ΛΕΝΕ... ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Πολάκης τσάκισε στη Βουλή τον Αδωνι και το θράσος του: Αυτό που είδαµε µεσοβδόµαδα στη Βουλή ήταν µόνο η αρχή. Υπάρχει και συνέχεια… επισυναπτόµενη στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης.
Ο Αδωνις έµπλεξε άσχηµα µ’ αυτή τη -ζηµιογόνα για το προφίλ του- ιστορία, αυτό είναι δεδοµένο. Οµως, πέρα από το νοµικό κοµµάτι της υπόθεσης (µιας και προκύπτουν και ποινικές ευθύνες, όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης), εδώ µπροστά µας έχουµε κάτι πολύ µεγαλύτερο. 
Εδώ έχουµε την απόλυτη κατάρρευση της πολιτικής υποκρισίας και του χυδαίου (νταβατζιλίδικου) θράσους, που ως νοοτροπίες είχαν προσωποποιηθεί τα τελευταία χρόνια στον αντιπρόεδρο της ΝΔ! 
Εδώ έχουµε την αποκάλυψη ενός ακόµη ψεύδους, που χρησιµοποίησε ο Αδωνις Γεωργιάδης για να καλύψει κάτι άλλο νωρίτερα! (Ο,τι κάνει κάθε ψεύτης, δηλαδή…). 
Εδώ έχουµε την αρχή ενός πολιτικού τέλους.

Η απόλυτη απόδειξη του τι σηµαίνει… Αδωνις

Το πραγµατικό θέµα –κατά τη δική µας πολιτική ανάλυση- στην περίπτωση του Αδωνι δεν είναι ότι έκοψε µισθό στους συνεργάτες του από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το πραγµατικό θέµα είναι η αντίληψη αυτού του ανθρώπου, που αποτελεί ύβρη για το πολιτικό αξίωµα της χώρας.

MH XAΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Το ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/149565-to-telos-tou-adoni-to-lene-keelpno

ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: