Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΝΕΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και ο Άδωνις Γεωργιάδης που την επισκέπτεται, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να κάνει ακροδεξιό κι αντικομμουνιστικό κήρυγμα.

Αφού δεν είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί στη Βουλή για το θέμα του Μουσείου Μπελογιάννη – αν κι εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Τασούλα και τον Κώστα Τζαβάρα που κατηγόρησαν τον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς ότι ήθελε να επιβάλει κομμουνιστική «δικτατορία» στην Ελλάδα – πέταξε τις αντικομμουνιστικές του κορώνες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


«Όσο εμείς κάνουμε Μουσεία Μπελογιάννη στη Νέα Υόρκη έχουν τέτοιες αφίσες ακόμη και στο Κέντρο της πόλεως», έγραψε ο «τουρίστας» Άδωνις, ανεβάζοντας κάποιες αντικομμουνιστικές αφίσσες που ξετρύπωσε και υποστηρίζουν ότι #ο_κομμουνισμός_σκοτώνει. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον «εμφύλιο» που ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την αντικομμουνιστική ανάγνωση και της ιστορίας από τη ΝΔ, σημειώνοντας ότι αποτελεί στροφή του κόμματος προς την άκρα δεξιά.
 left.gr

ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: