Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της Άνγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες την Παρασκευή, κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο ηγέτες στην Ουάσινγκτον.

"Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση" της Γερμανίδας καγκελαρίου, όταν εκείνη πρότεινε στον Τραμπ να κάνουν άλλη μία χειραψία έπειτα από αίτημα των φωτογράφων, ενώ οι δύο ηγέτες κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, δήλωσε σήμερα ο Σον Σπάισερ στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Είτε ο Αμερικανός πρόεδρος δεν άκουσε είτε αγνόησε την πρόταση της Άνγκελα Μέρκελ, η υπόθεση θεωρήθηκε από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ενδεικτική του γενικότερου κλίματος της συνάντησης, όπου αναδείχθηκαν σαφώς οι διαφορές ανάμεσα στους δύο ηγέτες, είτε πρόκειται για τη μετανάστευση, είτε για το εμπόριο είτε για τις αμυντικές δαπάνες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Η εφημερίδα Bild αναφέρει σήμερα πως είναι "απίθανο" ο Ντόναλντ Τραμπ να μην άκουσε την πρόταση της καγκελαρίου που καθόταν ακριβώς δίπλα του και υπενθυμίζει πως καθ΄όλη τη διάρκεια της σκηνής δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. http://news247.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: