Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ MORIA ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Και ναι, η Μόρια έχει το δικό της κανάλι που εκπέμπει στο You tube μέσα από το Κέντρο Κράτησης, την καντίνα, το λεωφορείο και τα φιλόξενα καφέ της πόλης, όπου ο Μπάζελ και ο Μουράντ γυρίζουν τα βίντεο των «Τwins 4 ever».

  
Και ναι, η Μόρια έχει το δικό της κανάλι που εκπέμπει στο You tube μέσα από το Κέντρο Κράτησης, την καντίνα, το λεωφορείο και τα φιλόξενα καφέ της πόλης όπου ο Μπάζελ και ο Μουράντ γυρίζουν τα βίντεο των” Τwins 4 ever”. Με χιούμορ και διεισδυτικότητα οι “δίδυμοι” καταγράφουν την καθημερινή ζωή στο καμπ αλλά και την ζωή τους στην πόλη της Μυτιλήνης και τις δυσκολίες που συναντούν καθημερινά.

“Γεια σας, είμαι ο Μουράντ δίπλα μου είναι ο Μπάζελ. Είμαι εδώ επτά μήνες και σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα κανάλι που θα βγαίνει από τη Μόρια. Δεν είμαστε στην πραγματικότητα δίδυμοι, είμαστε όμως  “αδέρφια” που συναντηθήκαμε εδώ στη Μόρια”.

Οι μικρές οδύσσειες των Μουράντ και Μπάσελ καταγράφονται και προβάλλονται ως μικρές εκπομπές. Άλλοτε στο Λεωφορείο, άλλοτε στην ταβέρνα, στο νοσοκομείο, ή προς αναζήτηση ρούχων μέσα στο καμπ τα “αδέρφια” παρουσιάζουν την ζωή τους στη Λέσβο μέσα από την  τηλεόραση της Μόριας που είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο ζωντανό και αληθινό εκπέμπει από το νησί για το προσφυγικό. Μια τηλεόραση από τους πρόσφυγες για όλους.

 left.gr

ΠΡΕΖΑ TV
30-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: