Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

ΛΑΡΙΣΑ: ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΣΑΜΙΚΑ (PHOTOS)

Σε οικογενειακό κέντρο στη Λάρισα γιόρτασαν μια χούφτα νοσταλγοί της χούντας την 21η Απριλίου.

Από σχετική ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου μαθαίνουμε πως «Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα αφού φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την εγκαθίδρυση της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως, για τον λόγο αυτό ο Σύνδεσμος μας κατασκεύασε και ανάλογο πανό».
Αναφέρεται επίσης ότι «τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος ο οποίος έκανε μία αναφορά για το ιστορικό της ημέρας και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η 21η Απριλίου σήμερα έχει δικαιωθεί πλήρως από εχθρούς και φίλους για τα καλά που έκανε προς τον τόπο και τον λαό και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε όλους όσους προσέφεραν στην πατρίδα, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάντια της χώρας όπου στην ψευτοδημοκρατία που ζούμε από το 1974 έως και σήμερα ότι έχουν ξεπουληθεί τα πάντα».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απέστειλαν, μεταξύ άλλων «η σύζυγος του αρχηγού της 21ης Απριλίου Δέσποινα Παπαδοπούλου, και... "ο Διοικητής του άρματος που γκρέμισε την πόρτα του Πολυτεχνείου".

Όπως αναφέρεται, στήθηκε  "γλέντι με χορό κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας που υπήρχε για τον λόγο αυτό, όπου ακούστηκαν και τα γνωστά άσματα “Γεια σου Γιώργο Παπαδόπουλε, Φτωχές μανάδες γέννησαν τους τέσσερεις μεγάλους, ένα πρωινό του Απρίλη, στις 21 του Απρίλη σηκωθήκαν έξι φίλοι” και άλλα ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού στους παρευρισκομένους, ενώ συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα όπως ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ", σπάζοντας τα κοντέρ κάθε γραφικότητας. 
http://www.documentonews.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
25-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: