Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη, έλαβε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής ενώπιον του 17η τακτικού ανακριτή.
Ο 42χρονος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία. Άγνωστα παραμένουν τα πρόσωπα που κατά τη δικογραφία, συμμετείχαν στην επίθεση κατά του φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.

Κατά την κατηγορία, η ομάδα των ανδρών φαίνεται όχι μόνο να χτύπησε ανελέητα το νεαρό αλλά και να του αφαίρεσαν την τσάντα. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίστηκε από περίοικο της περιοχής ως έναν από τους δράστες της επίθεσης.
Δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως το ρόλο του 42χρονου στη Χρυσή Αυγή. Φέρεται ως υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος, ενώ είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή. Παράλληλα, υπήρξε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Ομάδα ομοϊδεατών του συγκεντρώθηκε προς συμπαράσταση του 42χρονου, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. "Κρατά γερά. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή. Είναι σκευωρία βάστα βάστα" φώναζαν ενώ στράφηκαν και κατά των δημοσιογράφων, "κοράκια ψοφάτε για αίμα. Έρχονται κι άλλα μνημόνια τώρα".
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προθεσμία δόθηκε καθώς δεν έχουν διαβιβαστεί όλα τα έγγραφα από τις αστυνομικές αρχές.
Με χτυπούσαν με μπουνιά και κλωτσιά στο κεφάλι

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο στην κάμερα του ALPHA έκανε ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής στους Αμπελόκηπους το μεσημέρι της Παρασκευής.
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και ενώ ο νεαρός περπατούσε στη συμβολή των οδών Παπαδά και Κουσιανόφκσι, στους Αμπελοκήπους, ένα πλήθος χρυσαυγιτών που βρίσκονταν σε κοντινή καφετέρια (ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών), φαίνεται πως τον πέρασαν για αντιεξουσιαστή και υπό την μορφή αντιποίνων για την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία τους το πρωί, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Από εκεί, μίλησε στην κάμερα για πρώτη φορά. "Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα, Με χτυπούσαν με μπουνιά και κλωτσιά στο κεφάλι" καταγγέλλει ο 24χρονος.  
Αντωνία Ξυνού
http://news247.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
3-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: