Τρίτη, Απριλίου 11, 2017

«Η ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ»

«Εάν οι ΗΠΑ τολμήσουν να προχωρήσουν στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης, υπό το πρόσχημα μιας "προληπτικής επίθεσης" αλλά και "της αλλαγής ηγεσίας" τότε, η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη να αντιδράσει κατά οποιασδήποτε πολεμικής ενέργειας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Β.Κορέας. 

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι οι προετοιμασίες των ΗΠΑ για την εισβολή στο έδαφος της βρίσκονται «σε σοβαρό σημείο προετοιμασίας», με την αποστολή από το αμερικανικό Πεντάγωνο μονάδας του αμερικανικού ναυτικού υπό την ηγεσία αεροπλανοφόρου, στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.


Σύμφωνα με το ίδιο εκπρόσωπο, «η ξαφνική ανάπτυξη» του αμερικανικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Carl Vinson και της ναυτικής μοίρας που το συνοδεύει στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου αποδεικνύει ότι οι «ριψοκίνδυνες κινήσεις της Ουάσιγκτον για την εισβολή στη Βόρεια Κορέα βρίσκονται σε σοβαρό στάδιο υλοποίησης», όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας. 

«Εάν οι ΗΠΑ τολμήσουν να προχωρήσουν στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης, υπό το πρόσχημα μιας "προληπτικής επίθεσης" αλλά και "της αλλαγής ηγεσίας" τότε, η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη να αντιδράσει κατά οποιασδήποτε πολεμικής ενέργειας» δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος.  IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
11-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: