Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

ΎΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΣΚΑ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ, ΤΣΑΚΝΗ

Νέο ρατσιστικό σόου στη Βουλή διανθισμένο με ύβρεις και απειλές έδωσαν στην Ολομέλεια της Βουλής και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι χρυσαυγίτες Λαγός και Κασιδιάρης βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα και τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.


Ο Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών με πρόσχημα τις δράσεις της ομάδας Ρουβίκωνας αλλά ουσιαστικά επιχείρησε να ξεπλύνει τις ευθύνες της Χρυσής Αυγής για σειρά εγκληματικών ενεργειών. Ειδικότερα αφού επιτέθηκε, σχεδόν σε παραλήρημα, στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα, στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί «εγκληματική οργάνωση» και ότι στην κατοχή της βρέθηκαν μόνο νεροπίστολα. Λίγο αργότερα επιτέθηκε όμως χυδαία και στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα με αφορμή της δηλώσεις του για το «άγιο φως». «Ποιος είναι αυτός ο άθεος ο Μπαλαούρας, ο αστείος που θα μιλήσει για το Άγιο Φως;» διερωτήθηκε ο χρυσαυγίτης.
Τόσκας: Nα κλειστούν στο ντουλάπι της Ιστορίας, είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών
Στις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής απάντησε σε σκληρότατο ύφος ο κ. Τόσκας. «Τους καλώ να κλειστούν στον ντουλάπι της ιστορίας. Είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών και δεν πρέπει να μιλούν» ξεκαθάρισε. Ο κ. Τόσκας διαμήνυσε μάλιστα στους χρυσαυγίτες ότι "είτε το θέλουν είτε όχι" ο νόμος θα εφαρμοστεί για τα στελέχη τους που έχουν ήδη οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη επισήμανε ότι οι χρυσαυγίτες αποτελούν απόγονους των ναζιστών.
Λίγη ώρα αργότερα, όμως, τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας έβαλε στο στόχαστρό του τη Δημόσια Τηλεόραση και τον Πρόεδρό της Διονύση Τσακνή. Ειδικότερα, απείλησε με δικαστική δίωξη τον κ. Τσακνή με το αιτιολογικό ότι η ΕΡΤ δεν προβάλλει την Χρυσή Αυγή όπως θα ήθελε εκείνη. «Τι θέλετε; Να σας φοβηθώ;» απάντησε ο Διονύσης Τσακνής στον χρυσαυγίτη και του καταλόγισε ότι κάνει τηλεοπτικό σόου.​ Παρέμβαση, έκανε και η Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία κάλεσε τον Κασιδιάρη να μην «κάνει θέατρο» τη συνεδρίαση. 
http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
6-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: