Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Με το πρόσχημα ότι «παρευρίσκονται και μιλάνε σαν απλοί πολίτες», το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, έχοντας την ανοχή της δημοτικής αρχής και παρατάξεων της μειοψηφίας, δίνει το λόγο σε εκπροσώπους της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις του ΔΣ, για να χύσουν το δηλητήριο του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της ξενοφοβίας. Η τελευταία παρουσία των χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν στις 4/4/2017 στη συζήτηση σχετικά με την πληροφορία ότι πρόκειται να εγκατασταθούν στην περιοχή πρόσφυγες.
 
«Θέλουμε να επισημάνουμε σε όσους ανέχονται τους λύκους που φοράνε προβιά ότι ζεσταίνουν στη μασχάλη τους το αυγό του φιδιού, που όταν σκάσει δεν θα διστάσει να τσιμπήσει και τους ίδιους», σημειώνει σε ανακοίνωση - καταγγελία που εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλαμπάκας και επισημαίνει: «Η ανοχή τους αυτή πηγάζει από την σφοδρή επιθυμία είσπραξης ψήφων και η χρησιμοποίησή τους σαν εκλογική πελατεία στις εκάστοτε εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές "κοσμούσαν" τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων παρατάξεων, χρυσαυγίτες».
Ταυτόχρονα, δηλώνει ότι αρνείται να πάρει μέρος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όταν συμμετέχουν χρυσαυγίτες και καλεί τους συμπολίτες να απομονώσουν την εγκληματική ναζιστική οργάνωση και όσους της κάνουν πλάτες.
Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς ότι με την παρουσία των προσφύγων «θα χαλάσει η πιάτσα της Καλαμπάκας, το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών, καθώς και η τουριστική εικόνα της πόλης» που ακούστηκαν, η «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρει: «Ρωτάμε όλους αυτούς, γιατί οι δύστυχοι μετανάστες παράτησαν τη χώρα τους, τα υπάρχοντά τους, τις οικογένειές τους, ό,τι πολυτιμότερο είχαν πεθαίνοντας στο δρόμο για το άγνωστο; Κουβέντα για την εγκληματική πολιτική των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της EE μαζί και της χώρας μας που τους δίνει "γην και ύδωρ" και συμμετέχει στο έγκλημα διάλυσης κρατών για να αρπάζουν τον πλούτο τους. Αιματοκυλούν λαούς, σπέρνουν το θάνατο, φέρνουν ανεργία, εντείνουν την εκμετάλλευση των εργαζομένων όλου του κόσμου, δημιουργώντας φτώχεια εξαθλίωση, μαζική μετανάστευση. Ο ιμπεριαλισμός είναι ο εχθρός των λαών όλου του κόσμου. Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος με τον ιμπεριαλισμό και τους υπηρέτες του πρέπει να τα βάζει και όχι με τα θύματα της πολιτικής του, τους μετανάστες».
http://www.rizospastis.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
6-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: