Κυριακή, Μαΐου 28, 2017

Με 16,6 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνα με το ΘΕΜΑ...διαψευδουν απο τη ΝΔ.

Συμφωνα με πληροφοριες μας απο την επικοινωνιακη ομαδα της ΝΔ και την ομαδα των social media του κομματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης...οι δημοσκοπησεις που φτανουν στη ΝΔ την εμφανιζουν με αυξημενα ποσοστα...αλλα οχι τοσο μεγαλα...ενω η μακροαναλυση των δημοσκοπησεων αποκαλυπτει μη συσπειρωση στο κομμα,δυσαρεσκεια των ψηφοφορων σε Κυριακο και Αδωνι και αυξημενες τασεις αποχης Νεοδημοκρατων αν γινουν εκλογες.

Τραγικη ομως ειναι και η κατασταση στη κυβερνηση καθως δεν υπαρχει πλεον επικοινωνιακο αφηγημα...και τα οποια σκανδαλα αποκαλυπτονται κατα καιρους, ειτε αποδομουνται ,ειτε δεν παρουσιαζονται σωστα απο τα ΜΜΕ της αριστερας και τα λοιπα media στο Internet με αποτελεσμα τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ να ειναι πεσμενα ειδικα στην επαρχεια...ενω ταυτοχρονα πολυ μεγαλο ποσοστο αριστερων που ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ δηλωνει πως δεν θα παει να ψηφισει...οποτε και εαν γινουν εκλογες.

...
Με 16,6 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.



Αναλυτικότερα, με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ φτάνει σε ποσοστό το 32,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 15,7%.

Το ΚΚΕ και ΧΑ παίρνουν ποσοστό 7,1%, ενώ πέμπτο κόμμα εμφανίζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, η Ένωση Κεντρώων έχει ποσοστό 3%, ενώ εκτός Βουλής με 2,4 και 2,3 μονάδες αντίστοιχα, μένουν Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ποτάμι.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 14,5%.
in.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: