Κυριακή, Μαΐου 28, 2017

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας μετά από καταγγελία Στουρνάρα για την ανάρτηση του Γ. Φιλιππάκη

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη μετά τη βομβιστική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου διέταξε χθες το απόγευμα ο εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα έχει στόχο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από την επίμαχη ανάρτηση ή και άλλες ανάλογης μορφής και είχε ως αφορμή καταγγελία του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Φιλιππάκης σε ανάρτηση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενος στην επίθεση κατά του κ. Παπαδήμου, μεταξύ άλλων έγραψε:  «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».


Την έρευνα θα διενεργήσει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ στην παραγγελία του εισαγγελέα δεν έχει τεθεί θέμα για εφαρμογή αυτόφωρης διαδικασίας.



Με δήλωσή του ο συνήγορος του κ. Φιλιππάκη αναφέρει ότι ο εντολέας του εμμένει στην άποψη που διατύπωσε ενώ διευκρινίζει ότι σημερινή ανάρτηση στον λογαριασμό του κ. Φιλιππάκη που αναφέρει ότι συνελήφθη δεν είναι δική του.

Η δήλωση του κ. Λαμπίρη έχει ως εξής:

«Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει».

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) 
ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευθιξία όμως,ε; Μια ολόκληρη χώρα ανατινάχτηκε στον αέρα από οικονομικούς και πολιτικούς τρομοκράτες, αλλά πουθενά εισαγγελέας. Η έκφραση γνώμης είναι χειρότερη.