Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ...
Επίδειξη ισχύος και θράσους κάνουν κάτοικοι του Μανταμάδου Λέσβου που ως υπέρμαχοι του βασανισμού των ζώων μέχρι θανάτου – για το καλό της παράδοσης και της θρησκείας – και φέτος έσφαξαν δημόσια ταύρο χωρίς μάλιστα αναισθητοποίηση στον προαύλιο χώρο της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών καθώς επιμένουν να δίνουν συνέχεια σε ακόμα μια βάρβαρη πράξη παρά τη σχετική απαγόρευση.
Για το παράνομο έθιμο και την περαιτέρω δημόσια κακοποίηση του ζώου που βασανίστηκε αλύπητα από τους Χριστιανούς ενημερώθηκε ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» ο οποίος έστειλε όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και έτσι έγινε και η ταυτοποίηση πέντε ατόμων, επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας.


Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος επισημαίνει: «Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στο προαύλιο της Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου πραγματοποιήθηκε δημόσια σφαγή ταύρου, παρά την εισαγγελική απαγόρευση και κατά παράβαση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.








Το αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες και video) έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου και σχηματίζεται δικογραφία κατά κάθε υπευθύνου. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πέντε (-5-) δράστες/συμμετέχοντες, ενώ η ΚΙΒΩΤΟΣ συνεχίζει τη συλλογή και εξέταση περαιτέρω υλικού ώστε να βοηθήσει στην αναγνώριση και άλλων δραστών.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι τους να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση απέναντι σε όσους νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και ότι μπορούν να μετατρέπουν τις εκκλησίες και τα ιερά προσκυνήματά μας σε υπαίθρια σφαγεία και άνδρα παρανομίας» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της «ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης» Ιωσήφ Μποτετζάγιας είχε καταγγείλει στην Εισαγγελία Μυτιλήνης τον ιερέα Στρατή Δήσσο ο οποίος δημόσια και εγγράφως παραδέχτηκε ότι η σφαγή του ζώου έγινε και το 2016.
Στο περιοδικό «Ταξιάρχης» που εκδίδει το μοναστήρι δηλώνεται η πρόθεση όλων να συνεχίσουν τον βασανισμό των ζώων και εξηγούν ότι τους καλύπτει ο άγραφος νόμος, ενώ δεν μας λένε ποιος έγγραφος νόμος του κράτους είναι αυτός τον οποίο επικαλούνται...

Ο Στρατής Δήσσος ηθικός αυτουργός και όχι μόνο αυτού του εγκλήματος έχει ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ εξαιρετικά ύποπτος είναι και ο ρόλος της Αστυνομίας καθώς μέσα σ' ένα μικρό χωριό δεν μπόρεσε να βρει πέντε κατοίκους του στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να τους συλλάβει ενώ είχε τα στοιχεία τους.


Της Ελένης Ηλιοπούλου

Πηγή: https://www.zoosos.gr/christianoi-esfaksan-dimosia-tavro-choris-anaisthitopoiisi-ston-mantamado-lesvou-para-tin-apagorefsi/#ixzz4g0K2tnpW



ΠΡΕΖΑ TV
3-5-2017

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΦΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΕΓΩ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Έκανε θυσίες ο Χριστός τραγόπαπες?Γιά τό χρήμα καί τά υλικά αγαθά διαστρεβλώνετε τόν Λόγο Του,όσο γιά τούς προεστούς χειρότεροι από Βαζιβουζούκους