Τρίτη, Μαΐου 02, 2017

ΕΡΕΥΝΑ: TO 67% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σχεδόν επτά στους 10 νέους στην Ελλάδα θα συμμετείχαν ενεργά σε μεγάλης κλίμακας εξέγερση εναντίον της κυβέρνησης, τις επόμενες ημέρες ή μήνες, αποκαλύπτει έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των χωρών στην οποία οι νέοι δηλώνουν ότι θα εξεγείρονταν εναντίον της γενιάς που βρίσκεται στην εξουσία ενώ ακολουθούν χώρες όπως η Ισπανία (65%) και η Ιταλία (63%)
Πάνω από το 30% θεωρεί ότι η ΕΕ αποτελεί απλώς ένα σύστημα κυριαρχίας. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι νέοι καταδικάζουν την άνοδο του εθνικισμού και πιστεύουν ότι τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να είναι ανοιχτά σε όλους αλλά δηλώνουν ότι ως πολίτες ανήκουν περισσότερο στον κόσμο παρά στην Ευρώπη ή στην χώρα τους.

Οι ερωτηθέντες στη συντριπτική πλειονότητά τους υποστηρίζουν ότι στην χώρα υπάρχουν πάρα πολλοί φτωχοί ενώ αυξάνεται διαρκώς το χάσμα πλουσίων και φτωχών.
Σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι ερωτηθέντες καταδικάζουν την υποχρεωτική συμμετοχή των γυναικών στο στρατό και ζητούν μορφές εναλλακτικής θητείας με μορφές κοινωνικής απασχόλησης.
Στην ερώτηση αν τράπεζες και χρήμα κυβερνούν τον κόσμο το ποσοστό που συμφωνεί φτάνει το 93% ενώ ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ποσοστά σχεδόν σε όλους τους θεσμούς, όπως η θρησκεία, η αστυνομία, τα ΜΜΕ αλλά και οι πολιτικοί.
Η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 και αφορά νέους 18 έως 34 ετών. 
http://info-war.gr/to-67-ton-neon-tha-symmetiche-se-exegersi-enantion-tis-kyvernisis/ 

ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2017

3 σχόλια:

tttranos είπε...

ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ.

Ανώνυμος είπε...

Επί εποχής όλων των αυτοκρατοριών δεν υπήρχαν σύνορα. Οι νέοι νομίζουμε ότι ανήκουμε στον κόσμο, στην πραγματικότητα ανήκουμε στην εταιρία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΡΒΑΪΒΟΡ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.