Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Συμπληρωματική κατάθεση 3,5 ωρών έδωσε σήμερα ο Γιαννουσάκης για το «Νoor one»

Επί 3,5 ώρες κατέθετε σήμερα στην τρίτη ανακρίτρια Πειραιά ο επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης, δίνοντας συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τους βασικούς χρηματοδότες της αγοράς και μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Νoor one» τον Ιούνιο του 2014 από τα Εμιράτα στην Ελευσίνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τα ονόματα τεσσάρων Τούρκων, δύο Ιρανικής καταγωγής, που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί κατάθεση του κ. Γιαννουσάκη στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Ιωάννη Μπρακουμάτσο, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία σχετικά με τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν υποβληθεί για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο καταδικασθείς επιχειρηματίας έχει υποβάλλει μήνυση για κατάχρηση εξουσίας εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του λιμενικού σώματος και της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής που είχε καταθέσει ο Ε.Γιαννουσάκης, στο σπίτι του οποίου στη Φιλοθέη είχαν βρεθεί κρυμμένα 500 κιλά ηρωίνης.


απε

ΠΡΕΖΑ TV
29-6-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: