Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

4 στα 10 trend hashtags κατα του @atsipras στο Twitter - Κατι δεν κανουν καθολου καλα στο Μαξιμου

4 στα 10 hashtags που ειναι trends αυτη τη στιγμη στην Ελληνικη κοινοτητα του twitter,ειναι κατα των πολιτικων της κυβερνησης Συριζα αλλα και του ιδιου του Αλεξη Τσιπρα.
Το #DNAconvicted εχει δημιουργηθει απο αριστερους και ανεξαρτητους πολιτες και καταγγελει την παρανομη φυλακιση της Ηριαννας και του Θεοφιλου...για τις οποιες οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμουν να κανουν ουτε καν ερωτηση στη Βουλη, αποδεικνυοντας το ποσο πολυ τους εχει εκφυλισει ιδεολογικα η καρεκλα τους και φανερωνοντας παραλληλα τον φοβο τους μην τυχον και τους πει η ΝΔ πως κανουν πλατη σε "τρομοκρατες" ασχετως που τα παιδια δεν εχουν καμια σχεση με την τρομοκρατια.
Τα Εξαρχεια και ο Τοσκας ειναι trend για την αποφαση της ΕΛ.ΑΣ να απαγορευσει το φιασκο της ΝΔ με την συγκεντρωση των αστυνομικων υπαλληλων στα Εξαρχεια και τους λαθος επικοινωνιακους χειρισμους της υποθεσης ,ενω το #2χρονια_CC_Κορσες ειναι δημιουργημα των trolls της ΝΔ.
Ο Τσιπρας φαινεται πως ενω μπορει να διατηρει ενα καποιο (τελευταιο) πλεονεκτημα στις δημοσκοπησεις καθως ο Μητσοτακης δεν εχει συσπειρωση...επικοινωνιακα εχει χασει σχεδον τα παντα,ειδικα στα social media στα οποια η υποστηριξη στο εργο της κυβερνησης ειναι ανυπαρκτη.

ΠΡΕΖΑ TV
29-6-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: