Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Η ΓΑΔΑ θα βγαλει ανακοινωση που θα απαγορευει αυριο τις συγκεντρωσεις στα Εξαρχεια

Ζουμε μεγαλες τρολλ στιγμες. Η αστυνομια αναμενεται να βγαλει ανακοινωση που θα απαγορευει τις συγκεντρωσεις αυριο στα Εξαρχεια, ωστε να μην πραγματοποιηθει η προγραμματισμενη συγκεντρωση της ενωσης αστυνομικων υπαλληλων που ειναι υποκινουμενη απο τη ΝΔ για αποσταθεροποιηση και δημιουργια εντυπωσεων.
Διαταγή απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στα Εξάρχεια εκδίδει η ΓΑΔΑ
Αφορμή η προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ΠΟΑΣΥ για την εκδήλωση της Πέμπτης στα Εξάρχεια που προκαλεί αντιδράσεις στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


Η ΠΟΑΣΥ μέχρι στιγμής δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει στην εκδήλωση ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν στο altsantiri.gr ότι ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας θα εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας θα απαγορεύει τις συγκεντρώσεις στα Εξάρχεια την Πέμπτη για 24 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το απόγευμα, αναμένεται να εκδοθεί η απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης από τη ΓΑΔΑ.

Σημειώνεται ότι η ΠΟΑΣΥ έχει πάρει άδεια από τον δήμο για τη συγκέντρωση  στις 6 το απόγευμα, ενώ οι αναρχικοί έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση στα όρια Εξαρχείων – Κολωνακίου.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός σκληραίνει τη στάση του και καλεί τους συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων «να ξεκαβαλήσουν το καλάμι».

Ο Νίκος Τόσκας, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : Ο πρόεδρός της ΠΟΑΣΥ, ο κ. Γερακαράκος, καλεί τους αναρχικούς να παραβρεθούν στη συγκέντρωση. Νομίζω πως όποιος σε αυτή τη χώρα διαθέτει στοιχειώδη λογική σκέψη μπορεί να καταλάβει που μπορεί να οδηγήσει αυτό το κάλεσμα. Και νομίζω ότι και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί το καταλαβαίνουν. Δηλώνει επίσης πως θεωρεί ότι δεν θα βρεθεί λύση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αυτός που κάνει αυτά τα πράγματα και δεν είναι επιπόλαιος και αφελής, τότε είναι επικίνδυνος».

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και στον ρόλο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι στην κίνηση των συνδικαλιστών «κάποιοι έχουν βάλει το χέρι τους».

«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της κρύβονται πίσω από την απόφαση της ΠΟΑΣΥ, εξακολουθώντας να αποφεύγουν να πάρουν καθαρή θέση. Μία εβδομάδα πριν από την εκδήλωση, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε στα γραφεία της ΝΔ τους εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ και στις επίσημες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη δεν αναφέρθηκε τίποτα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός και συμπλήρωσε:

«Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, κ. Γεωργιάδης, υποστήριξε αυτή την απόφαση της ΠΟΑΣΥ. Τα συμπεράσματα είναι εύκολα». http://www.altsantiri.gr/homepage/bloko-toska-stin-sygkentrosi-tis-poasy-sta-exarchia/

Νωριτερα η ΠΟΑΣΥ σημειωσε με ανακοινωση της 
Αθήνα, 27 Ιουνίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 201/1/41στ
Προς: Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

Θέμα: «Ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Εξαρχείων»

Σχετ.:
α) Το υπ' αριθ. 201/1/41α από 16-06-2017 έγγραφό μας.
β) Το υπ' αριθ. 184029/23.5.2017 από 22-06-2017 έγγραφο του Δήμου Αθηναίων.
Κύριε Γενικέ,

Σε συνέχεια του ανωτέρω (α) σχετικού και ύστερα από τη χορήγηση της άδειας με το (β) όμοιο, το οποίο σας επισυνάπτουμε σε φωτοαντίγραφο, σας γνωρίζουμε ότι, την 29 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μαζί με εξωτερικούς συνεργάτες θα βρίσκονται στο χώρο της Πλατείας Εξαρχείων για να τοποθετήσουν την εξέδρα και τον ανάλογο ηχητικό εξοπλισμό, καθώς και να διενεργήσουν τις απαιτούμενες δοκιμές πριν την πραγματοποίηση της εν θέματι εκδήλωσης.

Ειδικότερα, ο ως άνω εξοπλισμός και έπειτα από το στήσιμο του υποπίνακα ρεύματος, μετά την παράδοση της παροχής ρεύματος από τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Αθηναίων, θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

i) Stage 3m*6m αποτελούμενο από 9τμχ παταριών διαστάσεων 1m*2m σε ύψος 1m.

ii) Πλάτη εκτυπωμένη διαστάσεων 6m*2,5m που θα πατήσει πάνω στο stage και θα στηριχτεί σε σωλήνες ύψους 3,5m.

iii) Τοποθέτηση 2 οθονών SONY 55΄ δεξιά και αριστερά του stage.

iv) Ηχητικός εξοπλισμός: Mic Podium (τεμάχια 2), MSL4 (τεμάχια 8), DS (τεμάχια 4) & SUB (τεμάχια 4).

v) Cable Cross κατά μήκος των καλωδίων που θα στηθούν στην πλατεία επάνω.

Από μέρους των συμμετασχόντων στην τοποθέτηση του εν λόγω εξοπλισμού και της μεταφορικής εταιρείας, δε θα υπάρξει κώλυμα κυκλοφοριακό, πλην των ωρών φορτοεκφόρτωσης, οι οποίες θα είναι 11:00 -12:00 και 20:00 – 21:00.

Επισημαίνουμε εκ νέου ότι, η διασφάλιση τόσο της συγκέντρωσής μας όσο και των συμμετασχόντων από κάθε πλευρά, εκ μέρους μας θεωρείται δεδομένη.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: