Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Βόμβα τραυμάτισε αστυνομικό στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις τρεις και δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μπροστά από τον αστυνομικό σταθμό της βρετανικής βάσης Δεκέλειας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια ο αστυνομικός που ήταν φρουρός.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των βρετανικών βάσεων πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ως τέτοια εξετάζει την υπόθεση η αστυνομία των βάσεων. Ο εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός-φρουρός του αστυνομικού σταθμού που τραυματίστηκε,φέρει πολύ ελαφρά κι επιπόλαια τραύματα. Ανέφερε ακόμα ότι από το ωστικό κύμα της έκρηξης σημειώθηκαν πολύ μικρές ζημιές στο κτήριο του αστυνομικού σταθμού.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πληροφορίες, άγνωστος πλησίασε με μοτοσικλέτα την περίφραξη του αστυνομικού σταθμού, πέταξε τη βόμβα στον προαύλιο χώρο και στη συνέχεια διέφυγε. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το περιστατικό, ωστόσο, το γεγονός ότι ο δράστης φορούσε κράνος μοτοσικλετιστή, δυσκολεύει τις βρετανικές αρχές των Βάσεων.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες. Επιτόπου θα μεταβεί και η ηγεσία των βάσεων.

Η αστυνομία των βρετανικών Βάσεων προς το παρόν δεν θα προβεί σε κάποια άλλη ανακοίνωση, καθώς οι έρευνες είναι, όπως είπε ο εκπρόσωπος, στο αρχικό στάδιο. 
 Ακης Φάντης 
http://www.efsyn.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: