Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

Στον ανακριτή οι τρεις από τους επτά συνεργάτες του Αρτεμη Σώρρα

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τρείς από τους συνολικά επτά συνεργάτες του φυγόδικου Αρτέμη Σώρρα που είχαν ζητήσει και λάβει προθεσμία στις 19 Μαΐου προκειμένου ν’ απολογηθούν για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και ο στενός συνεργάτης του Σώρρα και γραμματέας της «Ελλήνων Συνέλευσις» Β. Θεοδωρόπουλος.


Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του κατά περίσταση, για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κ.α.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους ξεπερνά σε αριθμό τις 20.000 σελίδες, ενώ ο Αρτέμης Σώρρας επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» που έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές και οφειλές στο Δημόσιο και Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη ύψους περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ,  παραμένει άφαντος. Ειρήνη Προμπονά  - Στο Κόκκινο


ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: