Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

Στη Βουλή δικογραφία για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη, "σκόνταψε"  η προκαταρκτική έρευνα για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που αφορά στην περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, όταν ο ίδιος διετέλεσε υπουργός Υγείας.


Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία Διαφθοράς που χειρίζεται την έρευνα, διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή, όπως ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές η κίνηση αυτή ήρθε μετά την κατάθεση του νυν αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου την επίμαχη περίοδο για παράνομες προσλήψεις. Στο παρελθόν, ο ίδιος έχει αναφερθεί σε συνολικά 23 παράνομες προσλήψεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως το σκέλος των παράνομων προσλήψεων για εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων παραμένει στην Εισαγγελία Διαφθοράς και συνεχίζει να ερευνάται.
Τη δημοσιοποίηση της διαβίβασης της δικογραφίας στη Βουλή γνωστοποίησε το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Σε μία λιτή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014".
http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: