Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

«Απαγορεύει» την πολιτική συζήτηση η εργοδοσία της Froneri Ελλάς ΑΕ (πρωην Nestle)!!!

Την εργοδοσία της «Froneri Ελλάς ΑΕ» (πρώην «Nestle») καταγγέλλει η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ αφού παρεμπόδισε το Κόμμα και τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του, να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στον Ταύρο για να μιλήσει με τους εργαζόμενους. Η συγκεκριμένη επίσκεψη, χτες, του στελέχους του Κόμματος, που εμποδίστηκε από την εργοδοσία, ήταν ενταγμένη στην καθημερινή πλούσια δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ, ενημέρωσης και συζήτησης με την εργατική τάξη στα εργοστάσια και στους άλλους χώρους δουλειάς.

Μάλιστα, η εργοδοσία, μέσω της εκπροσώπου της, δήλωσε ότι είναι θέμα «αρχής» να μη δέχονται πολιτικά κόμματα και ότι «απαγορεύει» ακόμα και στους εργαζόμενους να κάνουν πολιτικές συζητήσεις μέσα στο χώρο δουλειάς! Επιπλέον, είχαν το θράσος να πουν ότι όποια συζήτηση γινόταν, θα ήταν μόνο με εκπροσώπους της επιχείρησης και όχι με τους εργαζόμενους. Πρόκειται για περιστατικό που επιβεβαιώνει ότι ο φόβος των καπιταλιστών είναι να μην έρθει σε επαφή το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΤΟ Βιομηχανίας, δηλώνοντας ότι δεν θα κάνει τη χάρη στην εργοδοσία, αλλά θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία της.
Η ανακοίνωση της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, που από χτες διακινείται στους εργαζόμενους, αναφέρει:
«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο φόβος των καπιταλιστών, της εργοδοσίας, είναι να μην έρθει σε επαφή το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους, γι' αυτό και βάζουν συνειδητά εμπόδια.
Είναι κούφια λόγια και υποκριτικά, αυτά που η εργοδοσία με περίσσιο θράσος δηλώνει, ότι "σέβεται τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα στην επιχείρηση". Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι μέσα στο εργοστάσιο της FRONERI ("Nestle") στον Ταύρο, η ευαισθησία τους για "δημοκρατία" αρχίζει και τελειώνει έξω από την πύλη του εργοστασίου, αποδεικνύοντας με τον πιο σαφή τρόπο ότι μέσα από την πόρτα επικρατεί η δικτατορία των μονοπωλίων και προσπαθούν να επιβάλουν "σιγή νεκροταφείου".
Δεν θα τους περάσει. Το ΚΚΕ δεν θα τους κάνει τη χάρη, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να σπάσουμε την τρομοκρατία της εργοδοσίας, θα αξιοποιήσουμε όλους τους τρόπους για να συζητήσουμε και να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την εργατική - λαϊκή οικογένεια.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι το αντικειμενικό συμφέρον των εργατών, αυτών που παράγουν τον πλούτο, τον οποίο όμως καρπώνονται μια χούφτα πλουτοκράτες.
Οι Κομματικές Οργανώσεις Τροφίμων του ΚΚΕ θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την οργάνωση του κλάδου, για τη συγκέντρωση δυνάμεων ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα. Εδώ είναι η θέση κάθε εργάτη που καταλαβαίνει το ταξικό του συμφέρον.
Μπορούμε να τους ανατρέψουμε με ισχυρό ΚΚΕ και δυνατό εργατικό κίνημα».  https://www.facebook.com/

ΠΡΕΖΑ TV
29-6-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφήνουν το κκε να ξυπνήσει τον Ελληνικό Λαό!