Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017

Δ. Τζανακόπουλος: Καμία αντιθεσμική πράξη στην υπόθεση του Noor 1 - Απολυτη καλυψη σε Καμμενο

«Δεν συντελέστηκε καμιά αντιθεσμική, παραθεσμική ή παράνομη πράξη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.
Ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι δεν απαγορεύεται να επικοινωνούν με όποιον θέλουν οι κρατούμενοι, δεν τους έχει απαγορευτεί να τηλεφωνούν στον έξω κόσμο, η κάθε λειτουργία κάνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα.

Πολιτικά, πρόσθεσε, το μόνο που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν να παραπέμψει την υπόθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης κι αυτός στην εισαγγελία.
Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι «αυτό που προκαλεί ερωτηματικά δεν είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά για ποιον λόγο η ΝΔ ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».
«Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρεται να εμπλέκεται σε μια σειρά από υποθέσεις και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί τεράστιο θεσμικό, πολιτικό, στρατηγικό λάθος της ΝΔ», πρόσθεσε.
Τέλος, κατηγόρησε το κόμμα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, γιατί δεν της βγήκε το καταστροφολογικό σενάριο της αποτυχίας της αξιολόγησης και προσπαθεί να απλώσει ένα πέπλο σήψης πάνω από την ελληνική κοινωνία και τον δημόσιο διάλογο.  
http://www.naftemporiki.gr

ΠΡΕΖΑ TV
26-6-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: