Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Ο Ακης Τσοχατζοπουλος προσπαθησε ματαια να ξεπνυνει το ονομα του με τη βοηθεια Σροιτερ και Βερυκιου

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόσφατα αποφυλακισθείς -για λόγους υγείας- Άκης Τσοχαζόπουλος δηλώνοντας πως «ούτε το δάχτυλο στο μέλι έβαλα, ούτε δωροδοκήθηκα» και επανέλαβε τα περί πολιτικής δίωξής του. Αθώωση και δικαίωση προσδοκά από την εκδίκαση της υπόθεσής του, στο Εφετείο.

Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, μίλησε για πολιτική δίωξή του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή «Αυτοψία», ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης άλλαξε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και η χώρα αγόρασε τα F16 ενώ από τις επιτροπές και τον ίδιο είχαν προταθεί τα F15. Επανέλαβε το χαρακτηρισμό «Νονός» για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, γιατί, όπως είπε, «παρενέβαινε στην εξέλιξη διαφόρων θεμάτων». Επίσης μίλησε για προσπάθεια δωροδοκίας του, μέσω του Γιώργου Παπανδρέου, από τη Λιβύη, την οποία αντέκρουσε.


Από το στόχαστρο του Τσοχατζόπουλου δεν ξέφυγαν και ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός. «Ήταν και ο Βενιζέλος μέσα στη συνωμοσία μαζί με τον Σαμαρά τότε εναντίον μου με τα υποβρύχια», υποστήριξε και επανέλαβε ότι «δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα».

«Καταδικάστηκα έπειτα από ενέργειες υπηρεσιών ξένων χωρών»

Ο πρώην υπουργός έθεσε και το θέμα της εμπλοκής του διεθνούς παράγοντα, λέγοντας: «Πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους, και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας και των εξοπλισμών».

«Ούτε το δάχτυλο στο μέλι έβαλα, ούτε δωροδοκήθηκα», σημείωσε ο πρώην υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και υποστήριξε ότι καταδικάστηκε έπειτα από ενέργειες υπηρεσιών ξένων χωρών, συμμαχικών, που συνεργάστηκαν με την ΕΥΠ και άλλα πρόσωπα.

«Συγκρούστηκαν για δικά τους συμφέροντα στον χώρο της ενέργειας και των εξοπλισμών και υπονόμευσαν πολιτικούς στη χώρα μας».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ερώτηση αν σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ναι, τί να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο».

Φυλακές, πολυτελή ζωή και Εφετείο

Οι συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Άκη Τσαχατζόπουλου που της χαρακτήρισε «απαράδεκτες» αναφερόμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού. «Χρήζουν συνολικής αναμόρφωσης. Η αντίληψη για το τί είναι φυλακή δείχνει ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι αναχρονιστική και προβληματική», είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως - σε αντίθεση με όσα λέγονταν - ο ίδιος δεν είχε ειδική μεταχείριση και ειδικές συνθήκες.

Επίσης αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πολυτελή ζωή που απολάμβανε, λέγοντας πως ήταν ψευδή.

Τέλος υπογράμμισε ότι τώρα που είναι σε εξέλιξη η υπόθεση στο Εφετείο προσδοκά αθώωση και δικαίωση, καθώς το πρώτο δικαστήριο ήταν στημένο, με κατασκευασμένες κατηγορίες.


http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
7-7-2017

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Σε ωρισμενα δεν εχει και αδικο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ερώτηση αν σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ναι, τί να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο».


29 μεγάλοι καταχραστές συνιστούν συριζα. Δίνουν και συνέντευξη,εκτός φυλακής, για λόγους υγείας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ "ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η "ΨΗΦΟΣ" ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΡΟΙΤΕΡ-ΒΕΡΥΚΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΛΙΑΣΩ.