Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Στον Ιβάν Σαββίδη που στηριζει τον ΣΥΡΙΖΑ «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και «Ημερησία»

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης με την εταιρία Dimera λαμβάνουν τα σήματα των εντύπων της Πήγασος «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και «Ημερησία» που τέθηκαν σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. 

Τα τρία σήματα κατακυρώθηκαν στην εταιρία του κ. Σαββίδη έναντι προσφοράς 3.580.000 ευρώ που ήταν και η μοναδική που υποβλήθηκε κατά την διαδικασία στο Ειρηνοδικείο και μάλιστα λίγο πριν λήξει ο χρόνος για τις προσφορές.


Η εταιρεία παραγωγών «Ανωση» κατακυρώθηκε δικηγόρο Χρήστο Χαντζαρίδη που κατέθεσε προσφορά ύψους 25.000 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στις 20.000 ευρώ. 

Για τις άλλες μετοχές που κατέχει η Πήγασος -πλην εκείνων του τηλεοπτικού σταθμού Mega που είναι εκτός διαδικασίας- δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και έτσι για αυτές ο πλειστηριασμός ματαιώνεται.

Στις τελευταίες ανήκει η συμμετοχή της Πήγασος στην εκτυπωτική «ΙΡΙΣ» καθώς και στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη».

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία έγινε συνεννόηση μεταξύ εργαζομένων του Ομίλου που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο με μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που -όπως κάθε Τετάρτη- βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμών σπιτιών. 

Οι εργαζόμενοι της Πήγασος ζήτησαν να μην εμποδιστεί η διαδικασία, καθώς όπως είπαν από τον πλειστηριασμό αυτό κρίνεται η εργασία τους αλλά και η καταβολή δεδουλευμένων περίπου πέντε μηνών.

IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
27-7-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: