Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Το Facebook ανακοινώνει επίσημα τις διαφημίσεις στο Messenger

....Αυτο σημαινει πως ο αλγοριθμος...ξεκαθαρα πλεον θα "διαβαζει" τα παντα απο τις συνομιλιες (λεξεις κλειδια,ταχυτητα εγγραφης κειμενου ωστε να αναλυει την ψυχολογια του χρηστη κ.α) ωστε οι διαφημισεις να εχουν την καλυτερη δυνατη στοχευση...

Το Facebook συνεχίζει τις προσπάθειές του να κάνει το Messenger πιο αποδοτικό για την εταιρεία. Σήμερα ανακοίνωσε ότι πρόκειται θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις στην πλατφόρμα του Messenger σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, δοκίμασε ήδη τις διαφημίσεις στον Messenger στην Αυστραλία και την Ταϊλάνδη. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ υποσχόμενα και έτσι σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου του 2017, η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στο Ads Manager και τον Power Editor για όποιον ενδιαφέρεται να τη χρησιμοποιήσει.Αν και η νέα υπηρεσία ανακοινώθηκε σήμερα, μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να λειτουργήσει κανονικά για την προώθηση των διαφημίσεων στους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο.


Το Facebook είναι ήδη μια μεγάλη διαφημιστική δύναμη. Νωρίτερα φέτος η ερευνητική εταιρεία eMarketer προέβλεψε ότι το Facebook και το Google θα μπορούσαν να έχουν συλλογικά το46% της online διαφήμισης μέχρι το 2018.

Η διαφήμιση φέρεται να αντιπροσωπεύει σχεδόν όλα τα έσοδα του Facebook. Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε τον Μάιο ότι αναμένει ότι οι υψηλοί ρυθμοί αύξησης των εσόδων από διαφημίσεις θα επιβραδυνθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.

Και ενώ το Facebook δεν αναμένει μεγάλες αυξήσεις στα έσοδα από διαφημίσεις τα επόμενα χρόνια, η πλατφόρμα του Messenger εξακολουθεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο κάθε μήνα και η χρήση των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων αναμένεται να αυξηθεί. Οι πλατφόρμες μηνυμάτων εξάλλου έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν να κινούνται πέρα ​​από τις απλές κοινωνικές συνομιλίες και να αναπτύσσονται συχνότερα για επιχειρηματικούς σκοπούς.   https://secnews.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
12-7-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: