Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Γ.Χριστοφοριδης στον Real: . Το «μη μιλάτε» δεν υπάρχει στις Δημοκρατίες

Συνεντευξη καταπελτη εδωσε ο Γιωργος Χριστοφοριδης στον Real Fm. Πιο συγκεκριμενα ανέφερε:
Οι δικαστικές αποφάσεις είναι για να εφαρμόζονται. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως το να προσπαθεί κάποιος να μας πείσει ότι δεν μπορεί να κριθεί μια δικαστική απόφαση νομίζω ότι –στις Δημοκρατίες- ξεπερνά τη λογική.
·         Η ίδια η Δικαιοσύνη έχει θεσπίσει και δεύτερο και τρίτο βαθμό (σ.σ.: για την εξέταση μιας υπόθεσης). Κι οι δικαστές άνθρωποι είναι και ενίοτε κάνουν και λάθη.
·       Δεν μπορεί κανείς να μας αφαιρέσει το δικαίωμα, για παράδειγμα, να κρίνουμε την απόφαση του ΣτΕ, που αποφάσισε ότι 250 εκατ. ευρώ (σ.σ.: από τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών) δεν πρέπει να πάνε στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα, σ’ αυτούς που επλήγησαν περισσότερο τα τελευταία χρόνια από τις μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να επιστρέψουν σε κάποιους –κατά τεκμήριο- πολύ πλούσιους Έλληνες, τους καναλάρχες.

·         Δεν μπορούμε να γυρίσουμε σε άλλα καθεστώτα, τα οποία ονειρεύονται κάποιοι μέσα στη ΝΔ, και μας λένε «μη μιλάτε». Το «μη μιλάτε» δεν υπάρχει στις Δημοκρατίες.
·         Τι έκανε ο Πάνος Καμμένος; Προέτρεψε έναν άνθρωπο, που αποδεδειγμένα γνωρίζει για μια υπόθεση να δώσει τα όποια στοιχεία γνωρίζει στη Δικαιοσύνη. Τι «μη κανονικό» βλέπετε;
·         Η ΕΡΓΑΝΗ καταγράφει ότι το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα είναι θετικό και, μέσα στο 2017, κάθε μήνα, σημειώνει ρεκόρ 17ετίας. Είναι ένα στοιχείο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
·         Οι αποδοχές των Ελλήνων, με βάση τα επίσημα στοιχεία, είναι φέτος, μετά από φόρους και εισφορές, μεγαλύτερες κατά 9,4% σε σχέση πέρυσι.
·         Η οικονομία βελτιώνεται, τα spreads αποκλιμακώνονται συνεχώς, το Χρηματιστήριο ανεβαίνει. Η καταστροφολογία της ΝΔ και των media που τη σιγοντάρουν διαψεύδεται. 


ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2017

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Πολωνία. Καταπέλτες εναντίον " δικαιοσύνης". Τόσα αντισυνταγματικά ρε παπαγάλε δημοσιοκαφρίσκε τα κάνατε γαργάρα και το παίζετε καταπέλτες τύπου ξυδάκη, φίλη, πολάκη; Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει και είναι σύμβουλος. Μιά ακόμη αντικειμενική πληροφόρηση του fake.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΟΧΟΥΝΤΑ) ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ-ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ.