Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

Στον όμιλο εταιρειών του Ιβάν Σαββίδη το Epsilon - Πούλησε σε Κυπριακή εταιρεία (offshore;;;) τις μετοχές του Mega

Πραγματικα απορουμε με ποια λογικη ενας επιχειρηματιας  δινει εν μεσω κρισης και φανερα μειωμενης διαφημιστικης πιτας...ενα σκασμο λεφτα για να αγορασει υπερχρεωμενα ή χρεοκοπημενα ΜΜΕ...ενω ξερει πως δεν θα βγαλει ποτε πισω τα χρηματα που δινει.
Τετοιες κινησεις....δεν ειναι βλακωδης...αλλα περα για περα υποπτες.
Επισης, να σημειωσουμε πως δεν εχει δημοσιευτει το κοστος αγορας του Εψιλον...ουτε και το νεο μετοχικο σχημα.
Τελος , εντυπωση προκαλει δημοσιευμα του altsantiri.gr που αναφερει οτι ο Σαββιδης πουλησε τις μετοχες του Mega που πηρε απο τον Μπομπολα...σε Κυπριακη (offshore;;;) ...επισης με ακρα μυστικοτητα...

  Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Έψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κύκλους που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει, σε σχέση με αλλαγή ή διατήρηση προσώπων στο «Έψιλον».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ήδη, αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Τελος συμφωνα με το altsantiri.gr o Ιβάν Σαββίδης θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του Epsilon  από την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπως προβλέπει το σχετικό συμβόλαιο. Μέχρι τότε ο τηλεοπτικός σταθμός θα λειτουργεί με τα σημερινά δεδομένα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα έχει ενεργό ρόλο στο Mega, καθώς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πούλησε πρόσφατα το 19,63% των μετοχών που είχε αγοράσει από τον Φώτη Μπόμπολα σε εταιρεία κυπριακών συμφερόντων. Αντίθετα, παρέμειναν στην κατοχή του οι τίτλοι των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία».

ΑΠΕ

Διαβαστε επισης:
Η ιστορια του καναλαρχη Φιλιππου Βρυωνη και του ETV...Απο τις διαφημιστικες πινακιδες - σκοτωστρες της Alma Attermon...Mediaρχης http://prezatv.blogspot.gr/2016/05/e-tv.html
και http://prezatv.blogspot.gr/2016/08/blog-post_494.html

ΠΡΕΖΑ TV
11-8-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: