Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2017

Στον Ιβάν Σαββίδη το Epsilon

-Αγνωστο το κοστος πωλησης της συχνοτητας που παλαιοτερα ανηκε στο ΚΚΕ.
Κανεις δεν ξερει...ουτε ποσο πουληθηκαν η τηλεοραση και το ραδιοφωνο του 902 απο το ΚΚΕ...στον Βρυωνη...ουτε το ποσο πουλησε ο Βρυωνης τη ραδιοφωνικη συχνοτητα στον Μαρινακη (Παραπολιτικα 90.1)...και φυσικα δεν εχει γινει γνωστο το κοστος πωλησης του Epsilon (παλιο 902tv) στον Ιβαν Σαββιδη ο οποιος στηριζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνηση.

Άλλαξε χέρια το κανάλι Epsilon, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι ο νέος του ιδιοκτήτης.

Το τίμημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ο ομογενής επιχειρηματίας, δείχνει αποφασισμένος να επεκταθεί στον χώρο των ΜΜΕ καθώς έχει ήδη αποκτήσει Έθνος και Ημερησία.

Ο Ιβάν Σαββίδης, συμμετείχε στον διαγωνισμό που τελικώς ακυρώθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, όντας αρχικά πρώτος επιλαχών. Στη συνέχεια απέκτησε την άδεια που είχε αποδοθεί στον Χρήστο Καλογρίτσα, όταν η εγγυητική του τελευταίου κατέπεσε. Άγνωστο παραμένει επίσης τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη στο MEGA μέσω Πήγασου.


Ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» μετρά 4 χρόνια ζωής καθώς δημιουργήθηκε το 2013, έπειτα από την απόκτηση της συχνότητας, από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.  http://www.insider.gr 

Διαβαστε επισης: 
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ - Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ E TV 
http://prezatv.blogspot.gr/2016/05/e-tv.html 
update:Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία.

Ωστόσο, πηγές του καναλιού “Epsilon”, δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες “Έθνος” και “Ημερησία”.

ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: