Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Δολοφονικη επιθεση με φωτοβολιδα κατα πολίτη, απο χουλιγκαν στα Εξαρχεια - Ευθυνες της κυβερνησης #Πολυτεχνειο #17Ngr

Απόψε, μια γυναίκα, πρωην δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων.
Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει από τους πόνους.

Η φωτοβολίδα ευθείας βολής σφηνώθηκε στο αριστερό γόνατό της.
Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό!

Επιχείρησαν αρχικά να κατασβέσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.
Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. (http://gr.euronews.com, Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αραμπατζόγλου, Κάμερα: Γιάννης Δόλας)

Δεν ειναι η πρωτη φορα που χουλιγκανς οι οποιοι το παιζουν αναρχικοι, σημαδευουν κόσμο με φωτοβολιδες και τους ριχνουν στο ψαχνο, σε ευθεια βολη.
Χαρακτηριστικά, το 2015 είχαμε γραψει για την δολοφονικη επιθεση που πραγματοποιηθηκε κατα δημοσιογραφων, με τον ιδιο ακριβως τροπο στα επεισοδια της 17ης Νοεμβριου, στα Εξαρχεια. 
(http://prezatv.blogspot.gr/2015/11/polytexio-17ngr.html).

Μαλιστα ομάδα χουλιγκάνων (ισως και η ιδια που εκανε την εν λογω δολοφονικη επιθεση ) είχε κάνε κατάληψη στο Πολυτεχνειο την Τετάρτη 15/11, μη αφηνοντας αριστερες και αναρχικες  οργανωσεις να πραγματοποιησουν τους 3ημερους εορτασμους. 
(http://prezatv.blogspot.gr/2017/11/17.html)

Πλεον τα ερωτηματα ειναι αμειλικτα και εφτασε η ωρα να παραθεσουμε καποιες σκεψεις:

- Η Κρατικη Ασφαλεια και η ΕΥΠ "κατασκευαζαν" (και κατασκευαζουν ακομη), είτε αναρχικες ομαδες, είτε αναρχοπατερες ή μικροτερους  "αναρχικους", ωστε να παρεισφρέουν σε οργανωμενες ομαδες αναρχικων, με σκοπο ειτε να τις παρακολουθουν, είτε να της καθοδηγουν με διαφορων ειδων κολπα, ειτε να τις διασπουν με ιδεολογικα" τεχνασματα, είτε να τις  φακελωνουν και οταν η "ιστορια" εκανε τον κυκλο της, υπηρχαν συλληψεις, προσαγωγες κτλ.

Μαλιστα η Ασφαλεια είχε και έχει "μαγαζια" στα Εξαρχεια, στα οποια γινεται πληρως ελεγχομενη "κινηματικη" δραση, ενω παραλληλα το Athens Indymedia ειναι το site κραχτης, στο οποιο όσοι  έχουν την ψευδαισθηση της ασφαλειας που τους παρεχει , αναρτουν ιδεολογικά ή άλλων ειδων κείμενα και έτσι αυτομάτως φακελώνονται μονοι τους.


Με άλλα λογια, τα οποια μπαχαλα γινονται είτε στα Εξαρχεια , είτε στο κεντρο της Αθηνας, ειναι πληρως ελεγχομενα απο την ιδια την αστυνομια και τις "ειδικες ομαδες" ασφαλιτων που έχει.


Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ έχοντας μια τετοια παρακαταθηκη, όχι μονο υιοθετησε στο 100% αυτες τις τεχνικες της αστυνομιας, αλλα τους έδωσε και το πρασινο φως ωστε να συνεχίσουν.
Εδωσε το πρασινο φως δηλαδη στο να συντηρουν "αναρχικες ομαδες", "ομαδες χουλιγκανων" κ.α με σκοπο το διαρκες φακέλωμα.

Μαλιστα ο ιδιος ο Νικος Τοσκας  σε συνέντευξη του στη Καθημερινη στις 23/7/2017 είχε αναφερει: «Εχουμε προχωρήσει στη χαρτογράφηση των “μπαχαλάκηδων”. Γνωρίζουμε τη δομή και το μέγεθος των ομάδων τους και σταδιακά θα τους αδρανοποιήσουμε» ... Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο κεντρικές ομάδες που πρωταγωνιστούν στα επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο και τις επιθέσεις σε αστυνομικούς των ΜΑΤ σε Πατησίων και Χαριλάου Τρικούπη. Στον σκληρό πυρήνα κάθε ομάδας μετέχουν περίπου 20 άτομα, άρα συνολικά μιλάμε για περίπου 40 που κάνουν ζημιές. Αυτούς έχουμε καταφέρει να χαρτογραφήσουμε μέχρι στιγμής και το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε να τους αδρανοποιήσουμε.

Η χθεσινη ομαδα χουλιγκανων λοιπον, η οποια εκανε δολοφονικη επιθεση κατα πολιτων που ήταν κοντα στο χωρο του Πολυτεχνείου, πυροβολοντας με φωτοβολιδα σε ευθεια βολη και τραυματιζοντας σοβαρα μια γυναικα...δεν είναι γνωστη στις αρχες;

Οσο η Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να διατηρει μεσω της αστυνομιας τετοιου είδους ομαδες για να κανει άλλες δουλειες, τοσο καθε λιγο και λιγακι θα εχουμε "αδεσποτα" θυματα.

Η χθεσινη επιθεση των χουλιγκανων έχει φυσικους αυτουργους, οι οποιοι συμφωνα με τον Τοσκα φερεται να ειναι γνωστοι στις αρχες και ηθικους αυτουργους τον στενο πυρηνα της κυβερνησης και τον ιδιο τον Αλεξη Τσιπρα, ο οποιος γνωριζει πωςπαιζεται το παιχνιδι και δεν εχει δωσει εντολη ωστε να αλλαχτει..

ΠΡΕΖΑ TV
18-11-2017



Δεν υπάρχουν σχόλια: