Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2018

Βίντεο: Ο μακελάρης της Φλόριντα που σκοτωσε 17 ατομα σε σχολειο στη Φλοριντα, κάνει σκοποβολή φορώντας καπελάκι της εκστρατείας του Τραμπ

Την ώρα που η Αμερική αδυνατεί να συνέλθει από το μακελειό που προκάλεσε 19χρονος σε σχολείο της Φλόριντα, αφήνοντας πίσω του 17 νεκρούς, ένα νέο βίντεο του δράστη δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο απεικονίζεται να κάνει σκοποβολή ημίγυμνος στην αυλή του φορώντας ένα καπελάκι της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο τράβηξε ένας γείτονας του 19χρονου Νίκολας Κρουζ και σε αυτό απεικονίζεται ο μακελάρης του λυκείου στη Φλόριντα να πυροβολεί μερικές φορές στην αυλή του πριν επιστρέψει στο σπίτι του.


Το ερώτημα όλων είναι τώρα πως ένας νέος με τόσο προβληματική συμπεριφορά που είχε επισημανθεί κατά καιρούς από τους καθηγητές του κατάφερε να έχει πρόσβαση σε όπλα.

Σημειώνεται ότι χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες για τις πράξεις του 19χρονου στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του. Σημειώνεται ότι ο Τραμπ κατά την εκστρατεία του έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της οπλοκατοχής. Και όπως φαίνεται στο τελευταίο βίντεο, ο Κρουζ ήταν οπαδός του Τραμπ ελπίζοντας σε μία... "σπουδαία και πάλι Αμερική" (make America great again), όπως έλεγε και το προεκλογικό σύνθημα του.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: