Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2018

Κουφοντίνας: Νέα 48ωρη άδεια την Παρασκευή

Το Συμβούλιο Φυλακών ενέκρινε νέα 48ωρη άδεια που είχε αιτηθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα εξέλθει των φυλακών το πρωί της Παρασκευής στις 9 και θα επιστρέψει μετά από 48 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Κουφοντίνας είχε πάρει άδεια για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια τον Νοέμβριο του 2017 με διάρκεια και τότε 48 ωρών.


Στο πρώτο αίτημα του ενώπιον του συμβουλίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε επικαλεστεί την επιθυμία του να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του και να ξαναστήσει τη μελισσουργική μονάδα του.

Για την τότε άδεια του καταδικασμένου για τα εγκλήματα της 17Ν είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΝΔ: "δεν έπρεπε να βγει ο Κουφοντίνας από τη φυλακή, για λόγους οι οποίοι στο δικό μου το μυαλό είναι απολύτως προφανείς. Όχι μόνο επειδή δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αλλά επειδή ο ίδιος παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών".

Από τη δική του μεριά ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, γιος του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας, είχε δηλώσει στο VICE: "Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο που έχει δολοφονήσει ανθρώπους και δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο, λέει πως είναι ο στόχος του να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά δολοφόνων. Θα ήθελα στο μέλλον να συζητάει ο γιος μου με τον γιο του Κουφοντίνα, αλλά δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Και σίγουρα δε γίνεται όταν έρχεται μια κυβέρνηση, ανοίγει τον πόρτα στον Κουφοντίνα και του λέει «πηγαίνετε να πιείτε το τσίπουρο σας». Ο Κουφοντίνας έχει σκοτώσει 6 συνανθρώπους μας. Είναι άρρωστος. Ο άνθρωπος είναι ανισόρροπος. Δεν είναι πολιτικό το θέμα του, είναι ψυχολογικό".
Χρήστος Δεμέτης
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: