Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος - Ενα φασισταριο λιγοτερο στη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Επικειται μεταγραφη του στη ΝΔ του Αδωνι

Υπερψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης, κατά τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια.
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, το βουλευτή Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης. Ο Π. Καμμένος απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση.


«Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή... κουτσός ο παίχτης...», αναφέρει ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία προκειμένου να μην παραμείνει ο βουλευτής Δημήρης Καμμένος στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.

Μετά τη διαγραφή του, είναι ενδεχόμενο είτε να παραιτηθεί από το αξίωμα του αντιπροέδρου είτε, εφόσον αυτό δεν συμβεί, να κινηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο «η Boυλή μπoρεί, ύστερα από γραπτή πρόταση πενήντα τoυλάχιστoν βoυλευτών, να εκφράσει μoμφή κατά τoυ πρoέδρoυ της ή άλλoυ μέλoυς τoυ πρoεδρείoυ».
Left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: