Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018

Ακροδεξιες και δηθεν πατριωτικες οργανωσεις ετοιμαζουν τα φετινά μπαχαλα στη ΔΕΘ - Διαψευδει ο Αδωνις τη συμμετοχη της ΝΔ ενω γελαει ο κοσμος...

Σήμερα η «Εφ.Συν.», στο βασικό της θέμα, αποκαλύπτει με λεπτομέρειες το σχέδιο ανωμαλίας που εξυφαίνεται από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Στις επίσημες ανακοινώσεις τους ο πρωθυπουργός, ολόκληρη η κυβέρνηση, οι πολιτικοί και τα κόμματα που αποδέχονται τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν χαρακτηριστεί ανεπιθύμητα πρόσωπα στη συμπρωτεύουσα, ενώ έχει στοχοποιηθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με το συλλαλητήριο που οργανώνεται στόχος είναι ο χαρακτηρισμός του ανεπιθύμητου να εφαρμοστεί στην πράξη για τον πρωθυπουργό και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.


Για να επιτευχθεί ο στόχος, που σημαίνει να φτάσουν οι διαδηλωτές ώς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου επιχειρούν να συνενώσουν τον εθνικισμό με τη χριστιανική θρησκεία μέσω της συμμετοχής, στα όσα οργανώνουν, παραθρησκευτικών οργανώσεων και ιερωμένων, με τη χρήση χριστιανικών συμβόλων (εικόνες κ.λπ.).

Εκμεταλλευόμενοι, δηλαδή, ως άλλοι έμποροι θεών και πατρίδας την πίστη και τον πατριωτισμό των απλών ανθρώπων επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα που θα προκαλέσει μια κατάσταση ανωμαλίας στη συμπρωτεύουσα -έστω και για λίγες ώρες- ακυρώνοντας στην πράξη κάθε έννοια λειτουργίας των θεσμών, των νόμων και της δημοκρατίας.

Κατάσταση ανωμαλίας συνιστά επίσης το γεγονός ότι οι ίδιοι άνθρωποι -με την καθοδήγηση ακροδεξιών κύκλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Αθήνα- επιδιώκουν να σύρουν πίσω τους, ως υποστηρικτή των θέσεών τους, ακόμη και με εκβιασμό, τον Κ. Μητσοτάκη. Αν θα πετύχουν όσα σχεδιάζουν και επιδιώκουν δεν το ξέρουμε. Οι συνθήκες όμως τους ευνοούν.

Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, λόγω του Μακεδονικού έχει κινητοποιηθεί πλήθος ετερόκλητων δυνάμεων, εγχώριων και ξένων, κι έχει δημιουργήσει σε μεγάλο μέρος του βορειοελλαδικού πληθυσμού καταστάσεις εθνικιστικού παροξυσμού.

Μερικές δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών, φορτισμένες όπως επιθυμούν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, αποτελούν το τέλειο καμουφλάζ για τη δράση μέσα από τις γραμμές τους οργανωμένων φασιστικών και εγκληματικών στοιχείων, τα οποία δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν χάος στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου - με ό,τι αυτό θα σημαίνει στη συνέχεια.

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας αλλά και η Εκκλησία οφείλουν, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, να προασπίσουν τη δημοκρατία και τους θεσμούς χωρίς καιροσκοπισμούς και ταλαντεύσεις.
http://www.efsyn.gr/arthro/ekriktiko-meigma

Ο Αδωνις Γεωργιαδης ερωτώμενος για το θεμα από το ΠΡΕΖΑ TV στο Twitter...διεψευσε οπως ηταν αναμενόμενο το  εν λογω ρεπορταζ...αλλα βεβαια η ιστορια και τα ντοκουμεντα θα μιλησουν απο μονα τους...και μαλιστα συντομα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: