Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2018

Σαντορινιός: Θα γίνει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς στο πλοίο Ελευθεριος Βενιζελος της ΑΝΕΚ - Πριν λιγους μήνες υπήρχε και η τραγωδια με το Norman Atlantic

Με ασφάλεια αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του πλοίου που έπιασε εν πλω φωτιά, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ναυτιλίας. Δήλωσε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς και πως θα γίνει έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσαν.

Χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς, αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του πλοίου Βενιζέλος που έπιασε φωτιά εν πλω, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός.


«Η διαδικασία αποβίβασης των επιβατών του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς, μετά τη συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.
«Αυτή τη στιγμή προχωράμε στην προσπάθεια πλήρους κατάσβεσης της φωτιάς και στη συνέχεια θα ακολουθήσει έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσαν», πρόσθεσε ο υφυπουργός.
https://sputniknews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: