Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2018

Προφυλακιστέος ένας 21χρονος για τον θάνατο οπαδού του ΠΑΟΚ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος σήμερα ένας από τους κατηγορούμενους για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, τον Απρίλη στη Θεσσαλονίκη.

Οι άλλοι δύο, από τους τρεις άνδρες, που απολογήθηκαν σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπος παρουσίας τους σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Ακόμα ένα άτομο παραδόθηκε μόνο του στις αρχές, όταν έμαθε ότι έμαθε ότι καταζητείται, και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Σάββατο, για το αιματηρό περιστατικό.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έξω από το δικαστικό μέγαρο της συμπρωτεύουσας ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έβριζαν και εκτόξευαν απειλές κατά των κατηγορουμένων θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του 24χρονου οπαδού της ομάδας τους.

Υπενθυμίζεται το θύμα επέστρεφε από ματς μεταξύ του «δικέφαλου» και του Παναθηναϊκό, όταν ομάδες αγνώστων επιτέθηκαν σε οπαδούς της πρώτης ομάδας τραυματίζοντας τρεις από αυτούς. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο 24χρονος ενώ τον καταδίωκαν, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια να σκοτωθεί.
Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος
http://www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: