Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2018

Η Adidas ανακαλεί παιδικά μαγιό με επικίνδυνες ρίγες

Την εθελοντική ανάκληση των παιδικών μαγιό Infinitex 3-Stripe, τα οποία φέρουν εν δυνάμει επικίνδυνες λωρίδες ανακοίνωσε την Τετάρτη η Adidas.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ανάγλυφες λωρίδες που φέρουν τα μαγιό της συγκεκριμένης σειράς μπορεί να αποκοπούν όταν έρθουν σε επαφή με το νερό, αποτελώντας δυνητικό κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών, καθώς οι ρίγες μπορεί να πιαστούν σε αντικείμενα ή σε άλλα παιδιά και να οδηγήσουν σε τραυματισμούς


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Adidas:

«Η adidas ανακοινώνει σήμερα την εθελοντική ανάκληση των παιδικών μαγιό Infinitex 3-Stripe. Συνιστάται σε παιδιά ηλικίας μέχρι και 14 ετών να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα ανακληθέντα προϊόντα. Τα προϊόντα που έχουν επηρεαστεί μπορούν να επιστραφούν στα adidas Stores αλλά και στα συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών από όπου πραγματοποιήθηκε η αγόρα για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

«Η adidas έλαβε πρόσφατα αναφορές πελατών πως τα three stripes στα μαγιό της συλλογής Infinitex μπορεί να αποκοπούν απροσδόκητα όταν έρθουν σε επαφή με το νερό. Μετά από έρευνα ανεξάρτητου φορέα, η χρήση των μαγιό που επηρεάζονται έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει δυνητικό κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών, καθώς οι ρίγες ενδέχεται να πιαστούν σε αντικείμενα ή σε άλλα παιδιά έξω ή μέσα στο νερό και να οδηγήσουν σε τραυματισμούς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.»
https://www.news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: