Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2019

Στο πλήρως ελεγχόμενο Athens Indymedia ανέβηκε η προκήρυξη της "τρομοκρατικής οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" - Μερικά ερωτήματα που ΔΕΝ θα πάρουν απάντηση

Στο Athens Indymedia επέλεξε να ανεβάσει την προκήρυξη της για ακόμη μια φορά η οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών,για το χτύπημα που έκανε στις εγκαταστάσεις του Σκαι και Καθημερινής.

Πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός...πως μια οργάνωση "τρομοκρατών", "επαναστατών", "αγωνιστών" ή όπως αλλιώς θέλουν να αποκαλούνται...εν ετει 2019 και παρά τις αποκαλύψεις περί παρακολουθήσεων που έχουν γίνει (Σνοουντεν,NSA κ.α), να επιλεγεί ένα απλό site για να ανεβάσει την προκήρυξη της.

Είναι αυτονόητο, πως το Athens Indymedia μπορεί να αποκαλύψει στις αστυνομικές αρχές, τόσο τις πραγματικές ip των χρηστών που ανεβάζουν κείμενα σε αυτό, όσο και διάφορων ειδών στοιχεία, ακόμη και αν οι χρήστες περιηγούνται σε αυτό μέσα από Tor ή VPN συνδέσεις. 

Σε ένα παράλληλο σύμπαν...οι αρχές θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα site αντιπληρόφρησης και όποιοι αναρτούν κείμενα σε αυτό, ακόμη και με καλυμμένη ip μέσω Tor, VPN ή άλλης υπηρεσίας... θα μπορούν να εντοπίζονται....από τους ίδιους τους παρόχους ή με άλλα εργαλεία (προγράμματα-υπηρεσίες) που έχουν αγοραστεί...για την κρατική ασφάλεια της κάθε χώρας. 

Επίσης σε ένα παράλληλο σύμπαν η αστυνομία και οι ομάδες, χρησιμοποιούν μυστικά κονδύλια και  φτιάχνουν internet cafe, bars, εστιατόρια αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα και φακελώνουν κόσμο (https://www.newsit.gr/egklhma/to-mpar-tis-eyp-kai-to-internet-kafe-tis-antitromokratikis-sta-eksarxeia/1698979/)  

Συνεπώς και μόνο το γεγονός του ότι η εν λόγω οργάνωση επιλέγει ένα site για την ανάρτηση της προκήρυξης της, για το χτύπημα στον ΣΚΑΙ το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων...είναι πέρα για πέρα ύποπτο και μας οδηγεί σε πολύ περίεργα συμπεράσματα...

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως η κρατική ασφάλεια ή η ΕΥΠ ή άλλες μυστικές ομάδες, κατασκευάζουν τρομοκρατικές οργανώσεις με σκοπό να στρατολογούν και να φακελώνουν κόσμο. Θεωρούμε τυχαίο το γεγονός πως στις 7/1/2019 υπήρξαν προσαγωγές ατόμων οι οποίοι δεν είχαν καταγράφει ως μελί του Ρουβικωνα...αλλά οι αρχές τους υποπτεύονταν ως συμμέτοχους στην επίθεση στην Αμερικάνικη πρεσβεία
( ... Οι οκτώ από τους 10 προσήχθησαν αμέσως μετά την ενέργεια κοντά στην Αμερικανική πρεσβεία, ενώ οι υπόλοιποι δύο από την ευρύτερη περιοχή λίγο αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, οι δύο συλληφθέντες δεν είναι «καταγεγραμμένοι» από την αστυνομία ως μέλη της συλλογικότητας Ρουβίκωνας, αλλά οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, που κάνουν την προανάκριση, εκτιμούν, με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν, ότι έχουν σχέση με την «παρέμβαση», ενώ επίσης έχουν σε βάρος τους αποφάσεις για τροχαία παράβαση και άλλα μικροαδικήματα.... https://www.newsbeast.gr/society/astynomiko-deltio/arthro/4388039/dyo-syllipseis-gia-tin-epithesi-toy-royvikona-stin-presveia-ton-ipa) .

Θεωρούμε επίσης τυχαίο που "τρομοκράτες" επιλέγουν site για να αναρτήσουν την προκήρυξη τους...το οποίο γνωρίζουν πως μπορεί να τους καρφώσει στις αρχές.

Θεωρούμε τυχαίο...που οι αστυνομικές αρχές, ενώ έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής που τους έχει δοθεί...δεν μπόρεσαν μέχρι και σήμερα να εντοπίσουν τους δράστες και τους διοργανωτές της επίθεσης στον ΣΚΑΙ.

Θεωρούμε επίσης αδιανόητο κάποιες "τρομοκρατικές" οργανώσεις να έχουν σχέσεις με ποινικούς και οι "ομάδες" να χρησιμοποιούνται...είτε για να στέλνουν μηνύματα πχ με βόμβες σε εισαγγελείς, οι οποίοι χειρίζονται συγκεκριμένες υποθέσεις ή ακόμη και για πληρωμένες δολοφονίες.

Ας μην κοροιδευόμαστε. Ή αν είναι να κοροιδευόμαστε...ας γίνεται τουλάχιστον με πιο ευφάνταστους τρόπους.

Τα χτυπήματα της «ΟΛΑ»:


14 -1- 2013: Αναβαθμισμένο τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Στις 2.30 τα ξημερώματα τρομοκράτες που κατέβηκαν από αυτοκίνητο έριξαν βροχή πυροβολισμών κατά του κτιρίου και κατάφεραν να πετύχουν το τζάμι του γραφείου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Όπως διαπιστώθηκε, οι σφαίρες δεν προέρχονταν μόνο από καλάσνικοφ αλλά και από δεύτερο όπλο (magnum 38 special).
30-12-2013: Περισσότερους από 60 κάλυκες από καλάσνικοφ περισυνέλλεξε η Αστυνομία στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, Βόλφγκανγκ Ντολτ, στο Χαλάνδρι. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ για να «γαζώσουν» την οικία της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Την ώρα της επίθεσης ο αστυνομικός-φρουρός βρισκόταν μέσα στο κουβούκλιο που είναι τοποθετημένο ακριβώς δίπλα από την είσοδο και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης με αποτέλεσμα οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για νέο χτύπημα να εντείνονται.

12-1-2014: Στόχος με ρουκέτα της «ΟΛΑ» έγιναν οι εγκαταστάσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας «Mercedes-Benz» στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Λόγω αστοχίας υλικού η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι οι τρομοκράτες δεν κατάφεραν να πλήξουν τα γραφεία της εταιρίας με αποτέλεσμα το μόνο που φανέρωνε την επίθεση να είναι κρατήρας που βρέθηκε στην περιοχή.

12-12-14: Δύο ένοπλοι γάζωσαν στις 3.00 τα ξημερώματα το κτίριο της ισραηλινής πρεσβείας επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Παλαιό Ψυχικό. Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ ρίχνοντας 54 σφαίρες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήθηκαν όπλα-«σφραγίδες» της «ΟΛΑ».

24-11-15: Έκρηξη βόμβας με τεράστιες υλικές ζημιές στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα. Την ευθύνη ανέλαβε μία εβδομάδα μετά η ΟΛΑ με προκήρυξη που άφησε στο λόφο του Στρέφη μέσα σε usb που εντοπίστηκε σε καφάο της ΔΕΗ.
27 Δεκεμβρίου 2017: Η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας και τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στο Εφετείο την περασμένη εβδομάδα, με προκήρυξή της στον ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia.

Στην μακροσκελή της ανακοίνωση, η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" κατηγορεί την κυβέρνηση ότι υπηρετεί τους διεθνείς δανειστές, αλλά και την "αστική δικαιοσύνη", ότι λειτουργεί σε βάρος του λαού. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, η στάση τους αυτή δεν μπορεί να σβηστεί από τις όποιες φιλολαϊκές αποφάσεις λαμβάνουν δικαστές σε χαμηλότερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης
Η επίθεση στο Εφετείο δεν θα είναι η τελευταία, ενώ προϊδεάζουν ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναμένονται και άλλες.

http://www.ant1news.gr/news/Society/article/492333/ta-xtypimata-tis-tromokratikis-omadas-laikon-agoniston

https://www.news247.gr/koinonia/i-omada-laikon-agoniston-anelave-tin-eythyni-gia-tin-epithesi-sto-efeteio.6530254.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: