Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2019

Όταν ο Άδωνης κατηγορεί τους δικαστές κι ο Κυριάκος τον καλύπτει

Οι επιλεκτικές επιθέσεις και… συμπάθειες των «γαλάζιων» προς τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς είναι πλέον τόσο συχνές που έχουν χάσει προφανώς και οι ίδιοι τη μπάλα.

Αν και η κοινή τους προσπάθεια εξαντλείται στο να βάλλουν κατά του Παύλου Πολάκη, κατηγορώντας τον από το ότι παρεμβαίνει μέχρι το ότι προκαλεί θεσμική εκτροπή, στο εσωτερικό τους φαίνεται ότι δεν… καταλαβαίνει η δεξιά τι ποιεί η… ακροδεξιά.


Από τη μία ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτίθεται στην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κραδαίνοντας και το… τσεκούρι της μήνυσης εναντίον της, διότι, λέει, ενέχεται –και όχι μόνο εκείνη- σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος.

Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται σε μια… ωραία ατμόσφαιρα με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και υπερασπίζεται όσους δικαστές, κατά τα λεγόμενά του, στοχοποιούνται ευθέως και ονομαστικά, «ξεχνώντας» προφανώς ότι ο αντιπρόεδρός του έχει κάνει αυτό ακριβώς…

Αλλά, όντως, έτσι είναι όταν η δεξιά δε… θυμάται τι ποιεί η ακροδεξιά…

ΥΓ. Ακόμη περιμένουμε και καμιά ανακοίνωση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που να στηρίζει το μέλος της, δηλαδή την Ελένη Τουλουπάκη…
https://www.documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: