Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019

Νέα συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα - Οι Χρυσαυγιτες ετοιμοι να χτυπισουν με περισσοτερο μενος φωτογραφους και δημοσιογραφους

Αποφασισμενοι οι Χρυσαυγιτες να χτυπησουν ξανα, με περισσοτερο μενος, φωτογραφους και δημοσιογραφους μετα τις αποκαλυψεις για τη δολοφονικη τους δραση στο συλλαλητηριο της Κυριακης 20/1/2019.

Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα αύριο Πέμπτη, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, απευθύνουν παμμακεδονικές ενώσεις και επιτροπές, σε μία ύστατη προσπάθεια, όπως αναφέρουν «για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας».

«Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές. Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ και η Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της 'Συμφωνίας των Πρεσπών'. Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί όνομα, εθνικότητα, γλώσσα και πολιτισμός, σε αλλόφυλους» υποστηρίζουν οι διοργανωτές της κινητοποίησης.
«Την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, κανένας μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα. Το χρωστάμε, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, σε αυτούς που άφησαν την οικογένειά τους και θυσιάστηκαν στη Μακεδονία για να μείνει ελληνική, πριν εκατό περίπου χρόνια» συνεχίζει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Αυτή η κινητοποίηση, όπως σημειώνουν, «ίσως συνετίσει, έστω την τελευταία στιγμή, τα χέρια που ετοιμάζονται να υπογράψουν την ντροπιαστική παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: