Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019

Σύσσωμοι οι επιβάτες μηνύουν τη Ryanair για την πτήση «μπάχαλο» που κατέληξε στην Τιμισοάρα

Απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 200 επιβάτες πτήσης που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη
Η πτήση της Ryanair από το Λονδίνο δεν κατευθύνθηκε σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο της Ελλάδας, αλλά σε εκείνο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας
Οι επιβάτες σκοπεύουν να απαιτήσουν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία
Περιγράφουν τις στιγμές που έζησαν
Να κινηθούν νομικά εντός των επόμενων ημερών αποφάφισαν οι επιβάτες της πτήσης της Ryanair που προσγειώθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας αντί για τη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την τεράστια ταλαιπωρία τους.


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι επιβάτες σκοπεύουν να απαιτήσουν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία.

Κάποιοι από τους επιβάτες που επέστρεψαν οδικώς από τη Ρουμανία, σε αντίθεση με άλλους που επέστρεψαν αεροπορικώς με πτήση της Aegean, μίλησαν στο OPEN, μόλις έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, και περιέγραψαν τα όσα προηγήθηκαν.

«Ήρθαν τα λεωφορεία και μας πήραν. Δεν μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε άλλη πτήση» είπε στο OPEN ένας εκ των επιβατών. «Περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία, γύρω στις 20 ώρες, κανείς δεν μας έλεγε την αλήθεια» , κατήγγειλε ένας άλλος επιβάτης 66 χρονών.

Τον 66χρονο άνδρα περίμενε η κόρη του, η οποία πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε καμία ενημέρωση. Στις 21:55 είδαμε ότι η πτήση θα ακυρωθεί».



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/syssomoi-oi-epivates-minyoyn-ti-ryanair-gia-tin-ptisi-mpachalo-poy-katelixe-stin-timisoara/#ixzz5bttDHrx4 

Δεν υπάρχουν σχόλια: