Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2020

Εκτος Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για εμμετικα σχόλια υπερ του βιασμου γυναικων - Πάνω απο 30.000 σχόλια στο Twitter #cancelbigbrothergr

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το χυδαίο σχόλιό του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε εκτός Big Brother.
Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Δευτέρας (07/09), ο Σκάι και ο Big Brother αποφάσισαν την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι.

Όπως αποκαλύφθηκε από video που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι του Big Brother.




Έπειτα από καθυστέρηση ωρών και αφού ξέσπασε σάλος από τις χυδαιότητες παίκτη της εκπομπής ριάλιτι, που προβάλλει ο ΣΚΑΙ, Big Brother, η παραγωγή του παιχνιδιού κάλεσε τον συγκεκριμένο Αντώνη Αλεξανδρίδη και του ανακοίνωσε πως αποχωρεί μετά τις απαράδεκτη συζήτηση που είχε με συγκατοίκους του στην οποία «ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες». 

Συγκεκριμένα ο παίκτης του reality του ΣΚΑΙ είχε πει ότι: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μάλιστα η παραγωγή ρώτησε τον παίκτη αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε «ποτέ». 

Ο παίκτης  «απολογήθηκε» λέγοντας πως «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος παίκτης είχε προκαλέσει και στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι «δεν συμπαθεί τους γκέι».

Τα όσα ακούστηκαν από το παίκτη του ριάλιτι προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων τόσο των τηλεθεατών όσο και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως του Δημήτρη Τζανακόπουλου, της Έφης Αχτσιόγλου και του Νάσου Ηλιόπουλου. 

Το ερώτημα ωστόσο είναι αν θα επέμβει το ΕΣΡ ή θα το αφήσει κι αυτό να περάσει έτσι.  
news247.gr / documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: