Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2008

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ...ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ...ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ...ΑΝΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗ EUROVISION...

Δεν υπαρχουν προβληματα σε αυτο το τοπο αγαπη μου...
Πλεον τα παντα ειναι ροζ φωσφοριζε!!!
Η Καλομοιρα,η teen Εθνικη μας star...
θα παει στη Eurovision και...
θα παρει πισω την Μακεδονια!!!

Πλεον η Καλομοιρα,
ειναι μοναδικη μας ευκαιρια,
ωστε να κανει η Ελλαδα σοβαρη εξωτερικη πολιτκη,
με χορηγο τα everest
και μασκοτ της ολης προσπαθειας τη Dora...

Μαλιστα,αποκλειστικες πληροφοριες
που εφτασαν στα γραφεια του ΠΡΕΖΑ TV πριν απο λιγο,
αναφερουν οτι ο Καψαμπελης του press-gr,
ξεπερασε τη δυσλεξια που ειχε,
στο ακουσμα της νικης της Καλομοιρας!!!


Ζητω η Κα(υ)λομοιρα...Ζητω το Εθνος!!!

ΠΡΕΖΑ TV
28-2-2008

25 σχόλια:

Urfurslaag είπε...

ζήτω ο στρατός!!!! ζήτωωωωωω

Ανώνυμος είπε...

omg-omg

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μαλάκα Νικολάκη, τράβα και μια μαλακία για την πατσαβουρίτσα σου!!! Έλεος ρε σαβουρογάμη. Χεστήκαμε για την καθυστερημένη και για την κωλο-eurovision.

Laplace είπε...

το καθυστερημενο εστειλε η καθυστερημενη χωρα μας ε?

Puppet_Master είπε...

irthes k mas gamises thn moira kalomoira kalomoiraaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

απορω ποιος ειναι πιο μαλακας...ο παπαρας που ασχολειται με αυτο το καραγκιοζιλικι ή εσυ, ο πανιβλακας, που καθεσαι και το σχολιαζεις; μάπα

Ανώνυμος είπε...

preza min masas!!
as tous na lene kai na fwnazoun ase tis fimes na orgiazoun!!

kalomoira rulez!!

egw lew na tin steiloume kai stin 8esi tis ntoras..pio polles pi8anotites exei na kanei e3wterikh politiki tis prokopis apo tin alli pou mas 3epoulaei mprosta sta matia mas!!

PS. An o Psinakis eixe management thn pitsirika tote to eixame sigouro!

xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Του ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΕΛΕ - 28.02.2008

Λίγους μήνες πριν είχαν ζητήσει από ένα ξένο περιοδικό να τους πω μερικά πράγματα για την Aθήνα. Tο είχα ξεχάσει όταν πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε μια κυρία. Kαλημέρα σας, είμαι η, επικοινωνώ μαζί σας από το περιοδικό Tάδε, θέλω, παρακαλώ, να επαληθεύσω μερικά πράγματα, είστε ο, έχετε πει αυτό κι αυτό, το μέρος τάδε βρίσκεται στην εξής διεύθυνση όντως; Eυχαριστώ, αντίο σας. Kαθόμασταν μετά και το συζητάγαμε. Kάνανε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ακόμα και στο εξωτερικό, ακόμα και για ένα απλό τουριστικό άρθρο, σκέψου τι θα κάνουνε για ένα πολιτικό ή οικονομικό θέμα. Tι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πληροφορίες, διασταύρωση, περιεχόμενο, αξιοπιστία. Σημαίνει δηλαδή κόπο, δουλειά, λεφτά, χρόνο, κόστος παραγωγής. Στο καζίνο που ονομάζεται ελληνικά μέσα ενημέρωσης, όπου δημοσιογραφία είναι να λες τη γνώμη σου και αυτός που φωνάζει πιο δυνατά στα παράθυρα κερδίζει, όλα αυτά είναι επιστημονική φαντασία.
Όσοι παρακολουθούν την ηλεκτρονική εκδοχή της εφημερίδας, το www.athensvoice.gr, θα ξέρουν την περίπτωση που πριν λίγους μήνες μας έτρεχε στα δικαστήρια. Ίσως να απορούσαν κιόλας που δεν είχα γράψει τίποτα γι’ αυτό. Tο απέφυγα γιατί δεν ήθελα να μεγαλώσω αρνητικά ένα γεγονός που αφορά ένα μέσο καινούργιο, το οποίο, στα δικά μου μάτια, ανοίγει δρόμους πραγματικά μαγικούς. Όχι γιατί τα blogs είναι η «ελεύθερη δημοσιογραφία», όπως γράφουν διάφοροι αστείοι που ψαρεύουν άμισθο, ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό. Aλλά γιατί τα blogs, το δίκτυο γενικότερα, ανοίγει καινούργιες προοπτικές και δυνατότητες, φτιάχνει κοινότητες, προσφέρει ταχύτητα, φτηνή πρόσβαση, άμεση ανταπόκριση, αστραπιαία interactive επικοινωνία. Ήδη την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, στο site έχουν αρχίσει κιόλας κάποιοι να τις απαντάνε, να τις σχολιάζουν, να τις συμπληρώνουν. Xωρίς έξοδα, χωρίς επενδύσεις, με το πάτημα ενός enter, ένα μήνυμα-προκήρυξη μπορεί να μαζέψει χιλιάδες ανθρώπους στο Σύνταγμα για τις πυρκαγιές. Tο μέσον όμως δεν είναι το μήνυμα. Tο περιεχόμενο είναι πάντα το ζητούμενο.

Όσα είχαν γραφτεί τότε σ’ ένα από τα 500 blogs που φιλοξενούνται στο site της Athens Voice, είχαν θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση, επαγγελματική βλάβη. O θιγόμενος επιχειρηματίας είχε προχωρήσει στις αναμενόμενες νομικές ενέργειες. Tην ώρα που εγώ έτρεχα στα δικαστήρια όχι μόνο για την Athens Voice, που ήταν κατηγορούμενη ως φιλοξενούσα το blog, αλλά και για να διαφυλάξω την ανωνυμία του blogger που είχε δημιουργήσει όλο το ζήτημα, αυτός στο site κατηγορούσε τις πολιτικές διώξεις, την εφημερίδα που ασκεί λογοκρισία, την κυβέρνηση που φιμώνει τις αδέσμευτες φωνές, τα κόμματα, το κατεστημένο και ούτω καθεξής. Tρέχα γύρευε. Tο χειρότερο, υπήρχαν άλλοι που από κάτω, θεωρούσαν ως γεγονός το ανύπαρκτο, επειδή απλώς γράφτηκε, και απαντούσαν σοβαρά επί μιας πολιτικής δίωξης, που ποτέ δεν υπήρξε. O θιγόμενος, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση, ευτυχώς, ήταν ένας κανονικός άνθρωπος, έλεγε: Pε, χριστιανέ μου, με λέει απατεώνα, κλέφτη, λωποδύτη. Xωρίς κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Πού ξέρεις εσύ ότι δεν είναι απλώς ο διπλανός ανταγωνιστής μου που με συκοφαντεί για να πάρει τη μισή μου πελατεία; Πού ξέρεις ότι δεν είναι απλώς ένας δικός σου ανταγωνιστής που τα δημοσιεύει αυτά ανώνυμα για να υποστείς εσύ τις αλλεπάλληλες μηνύσεις και να εξοντωθεί η Athens Voice; Πραγματικά, πού να ξέρεις; Aπό πού να αξιολογήσεις την αξιοπιστία του ανώνυμου; Tον ίδιο καιρό, ένας άλλος απίθανος έγραφε ότι οι πολιτικές συνεντεύξεις της Athens Voice είναι επί πληρωμή. Δηλαδή οι πολιτικοί αρχηγοί πλήρωναν την εφημερίδα για να τους πάρει συνέντευξη! O ορισμός της επαγγελματικής δυσφήμισης. Kαι της βλακείας. Γράψαμε μια φορά, σοβαρευτείτε, γράψαμε δυο, τίποτα αυτός. Kάθε μέρα το ίδιο. Tι κάνεις; Aυτά όμως δεν είναι τίποτα. Tο χειρότερο ήταν σε ένα άλλο blog, όχι σ’ αυτά της A.V. Eκεί ήταν κάποιος που με κατηγορούσε. Kαι ήταν άλλοι που συμφωνούσαν και άλλοι που διαφωνούσαν μαζί του. Όπως είναι φυσικό. Tο χειρότερο είναι ότι κάποιοι που διαφωνούσαν και με υπεράσπιζαν με πάθος, υπέγραφαν από κάτω Φώτης Γεωργελές! Kόλαση. Tι κάνεις; Aρχίζεις να βγαίνεις και να λες, εγώ δεν είμαι εγώ; Eκεί κάπου, εξαντλήθηκε η αντοχή μου και εγκατέλειψα. Δεν είπα τίποτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φανταζόμουνα την εξέλιξη.

Tώρα, καθώς δημοσιογράφοι και λοιποί bloggers ανεβαίνουν τα σκαλιά του ανακριτή για έναν ακόμα εκβιασμό, αυτόν που αφορά blogs αυτή τη φορά, καθώς όλοι αυτοί που φοβούνται την ανεξέλεγκτη δύναμη και ελευθερία του Δικτύου έχουν βρει τη χρυσή ευκαιρία να το κατηγορήσουν, καθώς η αστυνομία ανοίγει σκληρούς δίσκους, κάνει έρευνες σε σπίτια και αφαιρεί την ανωνυμία των χρηστών του Διαδικτύου, σκέφτομαι ότι η σιωπή και η προστασία αυτών που υπερασπίζεσαι δεν είναι σίγουρα σωστή. Γιατί παρά τις χαζοχαρούμενες επικλήσεις του «νέου», το κάθε νέο μέσον δεν εξασφαλίζει τίποτα από μόνο του. Όπως η τηλεόραση έφερε την εικόνα live αλλά απέκλεισε τις πληροφορίες που δεν έχουν εικόνα, περιόρισε το λόγο σε συνθήματα των 15 δευτερολέπτων, έτσι και η ανωνυμία του Δικτύου μπορεί να ευνοήσει και να πολλαπλασιάσει όλη την παθογένεια των μέσων ενημέρωσης και του δημόσιου διαλόγου. Nα μετατραπεί σε ένα εύκολο δοχείο λαϊκισμού, όπου ανώνυμοι κουκουλοφόροι θα κάνουν μπίζνες, εκβιάζοντας, συκοφαντώντας, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις ή αναπαράγοντας απλώς τη βλακεία και τη φτήνια πιο εύκολα και πιο μαζικά. Kι αυτό θα είναι κρίμα. Δεν έχω λύση, γιατί ούτε η παγκόσμια κοινότητα έχει ακόμα λύση γι’ αυτό το πρόβλημα. Όμως, όπως το νιώθω ενστικτωδώς, η λύση είναι πάλι και πάντα στο περιεχόμενο. Όλα τα εξαιρετικά πράγματα είναι και δύσκολα και σπάνια.
Για να ξαναγυρίσουμε στην αρχή, πληροφορίες, έρευνα, αξιοπιστία. Πράγματα δηλαδή που θέλουν δουλειά, κόπο, χρόνο και ανάληψη προσωπικής ευθύνης.

Νείκος είπε...

Kατω τα χερια απο τη καλομοιρα ρε μουνια!

Ανώνυμος είπε...

γραφει πολιτικα, τον τρωτε...
γραφει κοινωνικα, το τρωτε...
γραφει για την Ελλαδα, τον τρωτε...
γραφει για τη δικαιοσυνη, τον τρωτε...
γραφει για τον πολιτισμο, τον τρωτε...
γραφει για τη θρησκεια, τον τρώτε...
γραφει για την επικαιροτητα, τον τρώτε...
γραφει για τον κόσμο, τον τρώτε...
σατιριζει, τον τρώτε...
γράφει για την τεχνολογία, τον τρωτε...
γράφει για τον πολιτισμο, τον τρώτε...
γράφει μεταφορικά..., τον τρώτε...


ε τι στο ΠΟΥΤΣΟ θελετε να γράψει..???

ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΓΝΟΗΕΙΤΕ....

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ? ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Θ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΒΟΛΤΑ????
ΟΧΙ!!!!!!
Ε, ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΤΟΣΟ" ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ!!!!!??????
(Ε ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...,ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ Τ ΦΙΜΩΣΗ...
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

(ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΕΔΩ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.....,ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΜΗ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑ ΖΩΑ......)

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ:
ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΑΤΕ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΑΤΕ?
Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΓΑΤΕ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ....??????

ΤΙ?
( ( ( ( ( (( ΚΑΜΙΑ )) ) ) ) ) ) ) )
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑς...
ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ........

ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ
( ( ( ( ( (( ΠΟΛΙΤΕΣ )) ) ) ) ) )

τα.... σ(κ)εύη μου.....

vorias είπε...

Aπο ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ στοπ
Στελνουμε ΚΑΥΛΟ ΜΟΙΡΑ στοπ
Μαλακιστιρια
εκσπερματοστε,
ξεχαστητε,
τραβηχτητε,
ουτε για θεατες δεν κανετε.
Α και μην το ξεχασω
MACEDONIA ειναι μονο μια


http://voros.blogspot.com/


Χαιρετισματα

Ανώνυμος είπε...

Στο φετινό κιτς πανυγυράκι της Euroβύζιον, η απάντηση έρχεται από την Τουρκία, η οποία θα διαγωνιστεί μεν χωρίς βύζιον, αλλά με ποιότητα δε.

Περισσότερα εδώ.

Ανώνυμος είπε...

oti 8a parei tosa lefta auto to malakismeno den to perimena

Ανώνυμος είπε...

tosa lefta gia mia malakia!!!

sirios είπε...

tosa lefta gia mia malakia!!!!

gpapoul είπε...

ΧΡΥΣΠΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. Ελληνική μπουζουκική ομορφία, θα καθήλωνε τους φλώρους τους ευρωπαίους...:)

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΖΕΤΕ;ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ POP STARS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΣ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΕΧΟΥΝ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΧΙ

Theodore είπε...

Κι εγω νομιζω οτι το κοριτσακι ειναι γνησιο, δεν ειναι δηθεν και εχει μια αθωοτητα του Ελληνοαμερικανου, που δυστυχως, δεν την εχουμε εμεις.
Μη μου πειτε οτι οι αλλες ειναι καλυτερες.
Αστο να φαει ψωμακι κι αυτο.

presszatv-gr είπε...

sthmena einai ola re. athwoothta eixe toys prwtoys mhnes, meta apo ekei kai pera to paizei. mpam kanei

Billy Mouse είπε...

Εχει και την εγκριση του Σαββοπουλου,αχαχα και ξερει και καλα αμερικανικα θα μας εκπροσωπησει πληρως!Τρεμε ανατολικο Βλοκ και Βλακανια!

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ΜΑΤΖΑΜΠΛΟΚΕ
ΑΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΝ
ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΕΝΕΣ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΑ
''ΡΙΞΕΙΣ'' ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑ...
ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

theogomena vgike exthes, elpizo sintoma i na vgi sto PLAYBOY, na kani porno i o gomenos tis na tin vgali sto youporn.lol


Apo ti exo akousi i EUROVISION fetos tha gini stin Ukrania ke oxi stin serbska

Ανώνυμος είπε...

kala exete xefigi oloi
sas varese h poli tv ston egefalo

Divaynne είπε...

πιο καλά θα τα κατέφερνε η καλομοίρα στο σκοπιανο....

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλακα του Πρεζα TV

Ποιος σου ειπε οτι οσοι πιστευουμε στον πατριωτισμο ειμαστε φαν της καθε κοντοπιθαρης και αταλαντης ελαφρομυαλης με το ονομα Καλομοιρα

Εγω πιστευω στον πατριωτισμο και μισω ολα αυτα τα ελαφροανηθικα προτυπα τυπου Καλομοιρας που φερνουν στην χωρα

Ενα αταλαντο αμερικανικο σκατο ειναι που φοραει μινι και εξωβυζο για να καβλωνει ο μεσος λιγουρης και η μεση κοκορομυαλη με τον μικρο δεικτη συναισθηματικης νοημοσυνης απο τον καναπε... (εχουμε μπολικα τετοια ατομα στην Ελλαδα δυστυχως)

Ειναι γνωστο οτι εχει σχεση με "σεξ" και "ελαφρο πορνο η γυμνο" πουλαει ευκολα σε οσους εχουν χαμηλο δεικτη συναισθηματικης νοημοσυνης και τα αφεντικα της τηλεορασης το εκμεταλλευονται αυτο για να βγαλουν ευκολα λεφτα

Το οτι η τηλεοραση και τα αφεντικα της μας εχουν τρελανει με σκουπιδια για να παραγουν ευκολα τηλεθεαση νομιζεις οτι εχει πραγματικα σχεση με τον Ελληνισμο και με τους πατριωτες η τους Εθνικιστες ??

Εμεις οι πατριωτες σου φταιμε ρε βλακα για τα πλουσια καραγκιοζακια που ελεγχουν την τηλεοραση πισω απο το παραπετασμα...