Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2008

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ...

Δεν εχουν το Θεο τους
τα φασιστοειδή καθαρματα της Νεας Δημοπρασιας,
τα οποια σεμνα και ταπεινα,
συνεχιζουν να προκαλουν με τις πραξεις
και τα διαγγελματα τους,
τη κενη γνωμη,που καθεται σαν χανος
μπροστα στις τηλεορασεις
και θαυμαζει τα μεγαλοβαπορακια
που προσφερουν απλοχερα
δωρεαν πρεζα σε ολους...
η οποια ονομαζεται επικοινωνιακη πολιτικη και τακτικη...

Διοτι η χειροτερη πρεζα των ημερων μας...
ειναι πλεον αυτη που δεν εχεις
καμια σωματικη παρενεργια...
αλλα μονο νοητικη και πνευματικη.

Ειναι η πρεζα της Ελληνικης tv,
η οποια σε αμεριστη συνεργασια
με τους καναλαρχες και τους μεγαλοεκδοτες,
κατασκευαζεται καθημερινα
στα υπογεια γραφεια των δημοσιοκαφρων...Ετσι λοιπον...
και ενω οι πυροπληκτοι μενουν ακομη
σε λυομενα σπιτια
που τους εχει παραχωρησει προσωρινα το κρατος
(2 χρονια τωρα),
καθως το μεγαλυτερο μερος των χρηματων
απο δωρεες που εχει μαζευτει
ειναι κλειδωμενο σε ειδικο τραπεζικο λογαριασμο
ο οποιος τοκιζεται συνεχως...
η Ελληνικη Κυβερνηση
τολμα να διαφημισει το "εργο της"
στη Πελοποννησο,
με ακριβοπληρωμενες καταχωρημενες
κρατικες διαφημισεις
στα περισσοτερα εντυπα που κυκλοφορουν σημερα
και σε αυτα που θα βγουν μεσα στο Σαββατοκυριακο,
σπαταλοντας εκατομυρια ευρω..σε αερα...
και απο την αλλη ο Κωστας Καραμανλης
μας μιλαει για λιτοτητα και ελεγχο των εξωδων
στις κρατικες υπηρειες...

Ξεφτιλα.

ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2008

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, είσαι μαλάκας... Έχεις το ντοκουμέντο και δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ "ΕΡΓΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΑ, ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά αφορούν προφανώς την "περιφέρεια Πελοποννήσου",όπως αναφέρεται και στην αρχή του διαφημιστικού κειμένου...Απλά ας γνωρίζουμε πως τόσο η πυρόπληκτη και σεισμόπληκτη Ηλεία,όσο και η ομοιοπαθούσα Αχαϊα ανήκουν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι στην περιφέρεια Πελοποννήσου...Εντελώς στην "απ'έξω" οι πληγέντες...

γιάννης είπε...

Τις τραγικές εκείνες μέρες, που κάηκε η μισή Πελοπόννησο και ο καταληλότερος περιφερόταν στο αμύνης με αμπέχωνο, αλλά Μπους, για επικοινωνιακούς λόγους, αντί να βρίσκεται μαζί με τους δυστυχής που καίγονταν, άκουσα στη τηλεόραση,τη συγκρότηση επιτροπής για τη συγκέντρωση χρημάτων, για ανακούφιση των πληγέντων. Αγανάκτησα και εκδηλώθηκα στους φίλους αφού αναρωτήθηκα γιατί η επιτροπή να είναι κομματική. Έκανα τη Κασσάνδρα και είπα ότι χρήματα δεν θα δοθούν ή αν δοθούν θα είναι τσεκουρεμένα. Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει, αλλά και μερίδιο ευθύνης φέρει και ο λαός. Τι ποσοστά έδωσαν οι πληγείσες περιοχές στις εκλογές που διεξήχθηκαν ένα μήνα αργότερα;

kosmosnews είπε...

ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ....ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό! Η Πελοπόννησος καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές και τίποτα δεν ξαναφτιάχθηκε. Οι καμένοι έμειναν στους τάφους τους, τα δέντρα έμειναν κούτσουρα, τα μισοκαμένα σπίτια απλώς έπεσαν με το σεισμό κλπ. κλπ. Οι περιοχές που κυρίως καταστράφηκαν πράγματι δεν ανήκουν στην "περιφέρεια Πελοποννήσου". Επίσης οι περιοχές που κυρίως καταστράφηκαν παραδοσιακά ψηφίζουν δημοκρατικά (όχι ΝΔ δηλαδή).
Μπορώ να το αναδημοσιεύσω στο blog μου;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μετά από μία περιήγηση στο διαδίκτυο, βλέποντας τις ομιλίες της ΚΕ της ΝΔ, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καιρό να την …κάνω.
Πολιτικός διάλογος 0 από ένα κόμμα που έχει γίνει ΠΑΣΟΚ.
500 άτομα όλα διορισμένα σε αργυροαμειβόμενες θέσεις του Δημοσίου, όπως και …παλαιότερα το ΠΑΣΟΚ, να χειροκροτούν όποιον τους υπόσχεται ότι δεν θα χάσουν την καρέκλα.
Μπορεί να μου πουν μία πρόταση, μία σκέψη που κατατέθηκε για να επιλύσει ένα πρόβλημα της καθημερινότητας?
Δεν ασχολούμαι με σκάνδαλα, φανταστικά ή μη.Σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη είναι θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη.

ΟΜΩΣ:

Οι κλειστές κλίνες στις ΜΕΘ, τα “νηπιαγωγεία” του κ Στυλιανίδη, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας για τους πυρόπληκτους, τα κενά στα νοσοκομεία και στην Πυροσβεστική, την φτώχεια και την ανέχεια μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού, το 1,5 δις που πληρώνουμε για να βγουν 45αρηδες της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ή ΟΤΕ παλαιότερα στη σύνταξη (και μιλάμε για επιδόματα θέρμανσης και ταμείο για την φτώχεια), το δημογραφικό πρόβλημα που μας απειλεί με εξαφάνιση ως λαό κλπ, δηλαδή η ΠΑΙΔΕΙΑ η ΥΓΕΙΑ η ΕΡΓΑΣΙΑ ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, σιωπή απόλυτη σιωπή.
Το κατανοώ οι μηνιαίες αποδοχές των 10,000 € δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα….ζουν στον κόσμο τους απορώντας για τους φωνασκούν τες.

ΚΡΙΜΑ

Κρίμα γιατί είμαι δεξιός τους ψήφισα και δεν τους εμπιστεύομαι πλέον, τόσο ίδιοι με τους άλλους.
Κρίμα που δεν βρέθηκε ένας να σηκωθεί και να πει ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ και πάω σπίτι μου για ότι έλεγα το 2004 και για ότι πράττω έκτοτε.
Τι λέω όμως? …όλοι ίδια 300 μικρά ανθρωπάκια με τους σφουγγοκωλάριους που τους περιτριγυρίζουν στα κλειστά κλάμπ που ονομάζονται Ελληνικά Πολιτικά Κόμματα επιζητώντας μια καλοπληρωμένη θέση…. οδηγώντας τη χώρα στο τέλμα.

ΥΓ

Αντίο, στην παρέα δεν υπάρχει λόγος να γράφω πλέον, για την χώρα του τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μερικές πληροφορίες για να καταλάβει ο κόσμος τι παίζεται εδώ κάτω:

Το 80% των πληγέντων από τους ΣΕΙΣΜΟΥΣ που έλαβαν το βοήθημα των 3.000 ευρώ καλούνται να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά!Κυρίως λόγω γραφειοκρατικών κόλπων.Ένα απλό παράδειγμα:κάποιων το σπίτι ήταν στο όνομα πατέρα/μητέρας και εισέπραξε εξ ανάγκης το παιδί(λόγω ηλικίας/ασθενείας των γονιών),η απόδειξη είσπραξης στο ονομά του και μόνο μια φορά πήρε η οικογένεια το επίδομα,αλλά τράβα εξηγησέ το στο κράτος τώρα,που σου λέει "το σπίτι δεν είναι δικό σου,η απόδειξη έχει το ονομά σου,φερ' τα λεφτά πίσω".Και θα μου πείτε γιατί να μην παέι τώρα το μέλος της οικογένειας που το σπίτι είναι γραμμένο σ'αυτόν να πάρει τα λεφτά,έστω και αν αυτό του είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω της καταστασής του?Γιατί η προθεσμία καταβολής του 3χίλιαρου έχει λήξει από τις 8 Αυγούστου...Τα δίνεις πίσω και πάπαλα...Να ξέρει ο κόσμος πως αν κάποιος έκανε ένσταση και δικαιώθηκε για τον χαρακτηρισμό της οικίας του(από επισκευάσιμο κρίθηκε τελικά κατεδαφιστέο) και η επιτροπή που τον δικαίωσε είχε περάσει ΜΕΤΑ τις 8/8,τότε ΔΕΝ δικαιούται ΟΥΤΕ έλαβε ποτέ τις 10.000 ευρώ,που ήταν το επιπλέον βοήθημα για αυτούς των οποίων τα σπίτια κρίθηκαν κατεδαφιστέα!

Θέλετε κι άλλα?Σε 95% και βάλε(!!!) υπολογίζεται να ανέλθει το ποσοστό αυτών που θα κληθούν να επιστρέψουν το βοήθημα των 3.000 ευρώ για τις ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,όταν επιτέλους ολοκληρωθεί η σχετική ερευνα...Εδώ δεν έχουμε μόνο γραφειοκρατικά κόλπα,αλλά και την μισή Καλαμαριά,Κρήτη(ναι,Κρήτη...),Ζεφύρι,Θήβα κλπ που κατέβηκαν με πούλμαν μισθωμένα από υποψ.βουλευτές,με ΒΜW και Mercedes και τα τσέπωσαν...

Να ρίξω κι ένα τελευταίο?(τόσους μας έχουν "ρίξει",μια φορά κι εμείς το δικαιούμαστε):Πόσα σπίτια από αυτά που κάηκαν πριν 1 χρόνο κι ένα μήνα(κοντά 900...)είναι ήδη έτοιμα κι έχει μπει ο κόσμος μέσα,στην Ηλεία,σήμερα που μιλάμε?Είτε αυτά που φτιάχνουν οι Κύπριοι κ' εταιρείες είτε αυτά που χτίζει ο κόσμος μόνος του,όλα μαζί,όχι στάβλοι,κοινοταρχεία και αποθήκες,ΣΠΙΤΙΑ,που έμενε κοσμάκης,πόσα είναι έτοιμα,μέχρι τώρα,σήμερα,26 Σεπτέμβρη?3(τρία)...Χρόνια μας πολλά...

tantoguanto είπε...

Μα τι τους λες τωρα φιλε μου εχουν να ασχοληθουν οι γουρουνοπετσοι με σοβαροτερα πραγματα π.χ βαΛτοπεδιο.Εαν περισεψει κανα φραγκο απο την ρεμουλα με τα ακινητα του δημοσιου ισως να στειλουν κανενα αδιαβροχο γιατι τα λυομενα μπαζουν.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα θριαμβευσε Ο σταλινισμος στην Κ.Ε της ΝΔ,οτι πιο αντιδημοκρατικο ηταν η τοποθετηση του Κ Καραμανλη.Ολοι οι κρατικοδηετοι απο κατω κλακαδοροι χειροκροτουσαν με παθος με μονο σκεπτικο την τσεπη τους.Το κουκλοθεατρο στο μεγαλειο του.

Ανώνυμος είπε...

H Elladitsa mas,h kalh kai semnh Ellada mas mono me diktatoriko kathestws tha isxiosei,tha ginei swsth xwra me organwsh,paideia,dhmosia ugeia kai dioikhsh.Euxomai kapoia mera na ginei auto kai meta tha deite ti kala pou einai.