Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2008

ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ...

Αρχισε η συναυλια διαμαρτυριας μεσα στο χωρο του Πολυτεχνειο απο τους φοιτητες,σε ενδειξη διαμαρτυρας για την εν ψυχρω δολοφονια του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου και την παρολιγο νεα δολοφονια μαθητη την προηγουμενη εβδομαδα στο Περιστερι,
απο αγνωστο μεχρι στιγμης ατομο.

Μαλιστα,το ΠΑΜΕ,εχει προγραμματισει νεο Πανεκπαιδευτικο συλληλητηριο,αυριο στις 12μμ στα Προπυλαια,με ατευθυνση τη Βουλη.
Σε μια εποχη που η Ελλαδα εχει πνιγει απο τα χρεη και τα σκανδαλα...σε μια εποχη που τα ιδια τα οργανα του κρατους δολοφονουν σαν να μην τρεχει τιποτε,μικρα παιδια...σε μια εποχη που γινεται ξανα λογος και εντονη συζητηση για την καταργηση του Πανεπιστημιακου Ασυλου,
με το προσχημα της τελεσης αξιοποινων πραξεων,
οι μαθητες και οι φοιτητες δεν εχουν τιποτε αλλο,
παρα να δηλωσουν δυναμικα το παρον
και αυριο το μεσημερι στους δρομους των μεγαλων πολεων.


ΠΡΕΖΑ TV
22-12-2008

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα... σας χάλασε τώρα κωλοαναρχικοί και πρεζόνια που σας παίρνουν το άσυλο-σπιτάκι σας!
Να δω που θα κρύβεστε τώρα και που θα χτυπάτε ενέσεις και που θα τα σπάτε όλα!
Κάντε μια τελευταία συναυλία μέσα στο πολυτεχνείο για να κλάψετε λίγο όλοι μαζί ... ρουφήξτε και μια τελευταία μυτιά ... και άει στο διάολο!!!!!!

axelprofi είπε...

ρε βλάκα φασίστα,το άσυλο δεν θα καταργηθεί για τον απλούστατο λόγο ότι ούτε η Νέα Δημοπρασία, ούτε οι σοσιαληστές του ΜΠΑΤΣΟΚ μπορούν να αντέξουν το πολιτικό κόστος μιας επέμβασης.Αλλά είσαι τόσο βλάκας που δεν μπορείς ούτε αυτό να καταλάβεις. Anyway ανόητε φασιστάκο, θα γίνουν πολλές συναυλίες ακόμα μέσα στα πανεπιστήμια, γιατί τα υπόλοιπα που γράφεις βλάκα είναι μόνο μέσα στην αρρωστημένη, βλακώδη, ηλίθια φαντασία σου (και είναι μάλλον και το μόνο είδος φαντασίας που διαθέτεις μια και ως γνωστόν οι φασίστες και οι ρατσιστές είναι κατώτερα είδη ανθρώπου...). Λοιπόν ηλίθιε φασίστα που βέβαια δεν τολμάς να γράψεις ούτε το blog σου (γιατί όπως προαναφέρθηκε είσαι μάλλον πολύ βλάκας για να φτιάξεις έστω και ένα blog) πάρε τις φαντασιώσεις σου και πάνε κάπου αλλού γιατί αυτό που περιμένεις δεν πρόκειται να συμβεί.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζη axelprofi ... δηλαδή εσύ που γράφεις το όνομα αυτό σημαίνει κάτι? Παλιομαλάκα ηλίθιε αναρχικέ!
Είναι μετρημένες οι μέρες σας καθικάκια του κώλου! Θα τρέχετε σαν τις γυναικούλες τώρα μετά από επεισόδια - τέρμα το άσυλο που σας βόλευε! Τέρμα οι λεηλασίες! Τέρμα οι κλεψιές! Τέρμα το τσάμπα πρεζοστέκι! Τέρμα οι χασισοσυναλλαγές εντός των ασύλων! Τέρμα και συ πούστη axelprofi!!!

Ανώνυμος είπε...

kotes!!!an eiste agonistes vgite stous dromous re!!kai min kriveste sto asylo, poio asylo diladi pou exei ginei ena aperantos xoros prezakidon!

Mporei na mou apantisei kapoios ti tou prosferei to asylo kai den theli na katargithei?na doume poies einai oi apantiseis sas kai min mou peite gia tin eleytheri diakinisi ideon...!! Mallon elytheri diakinisi narkotikon paei kalytera!!Oi foitites apo aytous pou vriskontai eidika mesa sto polytexneio einai 5-10%.

Ανώνυμος είπε...

To axelprofi

by a greekfrench friend

You have the background to develop real fascist and racist abilities.

good luck with your future

axelprofi είπε...

τρομερά τα επιχειρήματά σας αγαπητοί μου φασίστες. Τόσο τρομερά που δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ανόητους σαν και εσάς.Πάντως με διασκεδάζετε αφάνταστα.Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο 0,001%. Εκεί θα παραμείνετε.Άλλωστε οι διανοητικές σας ικανότητες δεν είναι για κάτι παραπάνω...