Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΑΝΤΑΡΟΥ,ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Ακομη ενα μεμονωμενο περιστατικο
βρισκεται υπο πληρη εξελιξη...


Στον ανακριτή με κακουργήματα στην πλάτη, δαρμένος και παρά την παρουσίαση αυτοπτών μαρτύρων που βεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι χτυπήθηκε άγρια και συνελήφθη χωρίς λόγο, οδηγήθηκε χθες ο 23χρονος έφεδρος Γ. Γρηγοριάδης, ο οποίος συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύλληψή του έγινε μετά το πέρας της πανεκπαιδευτικής πορείας όταν ο νεαρός φαντάρος, που υπηρετεί στην Κω, μαζί με έναν φίλο του και την κοπέλα του περπατούσαν στην οδό Πανεπιστημίου κατευθυνόμενοι προς την Ομόνοια, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε διμοιρία ΜΑΤ, οι άντρες της οποίας κυριολεκτικά πέρασαν από πάνω του. Ο νεαρός φαντάρος που βρισκόταν με ολιγοήμερη άδεια Χριστουγέννων στην Αθήνα και σύντομα αναμενόταν η ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη εν μέσω διαμαρτυριών αυτοπτών μαρτύρων. Μάλιστα όταν μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό του, του ανακοινώθηκε ότι παραπέμπεται στον αρμόδιο εισαγγελλέα, με την αιτιολογία ότι «πετούσε μολότοφ».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αρκετοί είναι οι μάρτυρες που σκοπεύουν να καταθέσουν μια διαφορετική ιστορία. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο δικηγόρος Παλαιολόγος Παλαιολόγου, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό και όπως δήλωσε χθες «το παιδί αυτό χτυπήθηκε άγρια και συνελήφθη χωρίς λόγο. Εκεί που βρισκόμασταν όλοι τη δεδομένη στιγμή, ούτε πέτρες ούτε μολότοφ έπεφταν»...

Κυριε παυλοπουλε,ακομη ενα μεμονωμενο περιστατικο χουντικου χαρακτηρα βρισκεται σε πληρη εξελιξη...
Ποσο πιο χαμηλα θα φτασετε τη δημοκρατια μας ρε καργιολιδες;;;

ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2008

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΛΥΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ.
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
ΚΟΥΚΟΥΛΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΙ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΥΡΙΖΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΑΜΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ...ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
ΣΚΟΠΟΣ Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,
ΤΟ ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ολοσχερής ήταν η καταστροφή του υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, που βρίσκεται στην οδό Νιάρχου, κοντά στο Πανεπιστήμιο, εξαιτίας πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται ακόμα από το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, ενώ οι υπεύθυνοι της τράπεζας κάνουν λόγο για εμπρησμό. Την ίδια νύχτα “χτυπήθηκε” με μολότοφ και το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, χωρίς όμως να προκληθούν μεγάλες ζημιές.
Πιο αναλυτικά, το υποκατάστημα της Τράπεζας Ηπείρου (βρίσκεται στην λεωφόρο Νιάρχου) ήταν η δεύτερη φορά που γινόταν στόχος, αφού πριν από λίγες ημέρες και πάλι άγνωστοι δράστες είχαν αποπειραθεί να βάλουν φωτιά, δίχως να τα καταφέρουν. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν σπάσει δύο φορές τα τζάμια προκαλώντας ζημιές στο κεντρικό κατάστημα, επί της οδού Αβέρωφ και τα ΑΤΜ στην πλατεία Μαβίλη!
Σύμφωνα με τα στοιχεία, άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν βόμβα μολότοφ ή άλλους αυτοσχέδιους μηχανισμούς μέσα στην τράπεζα. Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το κτίριο, με την άμεση επέμβαση όμως της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε και στα διπλανά μαγαζιά. Από την πρώτη στιγμή, πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο τόπο της φωτιάς, όπως οι υπεύθυνοι της Τράπεζας, αλλά και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Νίκος Γκόντας.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και νεογέννητος,τους ενοχλεί ο Χριστός!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ...

Οι χτεσινες εικονες με τα ΜΑΤ να δημιουργουν κλοιο προστασιας γυρω απο το χριστουγεννιατικο δεντρο στο Συνταγμα,ειναι απο αυτες που καθοριζουν ποσο χαμηλα εχει πεσει ενας λαος:στην προκειμενη περιπτωση,αποδεικνυουν οτι σαν χωρα,σαν κοινωνια,αλλα κυριως σαν ανθρωποι,ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.
Οι αυτοαποκαλουμενοι "αντιεξουσιαστες" και "επαναστατες" τρεφουν απιστευτο μισος για τη γιορτη των Χριστουγεννων και τον Χριστιανισμο γενικοτερα:καθολου περιεργο,αφου ειναι ειτε αθεοι,ειτε αντιχριστιανοι ειτε αλλοδαποι φανατικοι μουσουλμανοι,ινδουιστες κλπ.Εξαλλου,οι καθοδηγητες τους (λεγε με Αλαβανο),εχουν εκφραστει επανειλημμενως μειωτικα για την Ορθοδοξια,οπως φυσικα και για την Ελλαδα.

Παρολα αυτα,το να θες σωνει και καλα να χαλασεις τη γιορτη χιλιαδων ανθρωπων ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ καιγοντας και καταστρεφοντας τα παντα που την υπενθυμιζουν,ειναι δειγμα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.Αφου λοιπον το εκαψαν μια φορα,εχουν βαλθει να μην αφησουν το ελατο να στεριωσει στην κεντρικη πλατεια της Αθηνας.

Τι ωθει αυτα τα υπανθρωποειδη σ'αυτες τις πραξεις;Σιγουρα οχι η...αντισταση τους σε οτιδηποτε εχει να κανει με την καταναλωτικη-καπιταλιστικη κοινωνια.Ειμαστε κι εμεις καθετα αντιθετοι στην εμπορευματοποιηση των Χριστουγεννων,αλλα σε καμια περιπτωση δε θα βγαιναμε εξω να καψουμε και να καταστρεψουμε τη γιορτη των αλλων.Ας αφησουν λοιπον το παραμυθακι οτι το κανουν δηθεν "για να χαλασουν τη φιεστα του Δημαρχου και της πολιτειας",γιατι τα πραγματικα τους κινητρα ειναι αλλα.

Ποια;Μα φυσικα η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΩΣ ΓΙΟΡΤΗΣ και κατα συνεπεια,ενα ακομα χτυπημα στην Ορθοδοξια,που τοσο τους ενοχλει.Δε θελουν ο κοσμακης να γιορταζει,εστω με το δικο του τροπο,καμια Γεννηση Χριστου.Επιδιωκουν να ειναι μια μερα οπως ολες οι αλλες,χωρις χαρα και ζεστασια,αλλα μιζερη και αποπνικτικη,οπως τα προσωπα τους πισω απο τις κουκουλες.

Σ'αυτο το πλαισιο,καταστρεφουν φατνες σε πλατειες,γραφουν συνθηματα υποτιμητικα για τη γιορτη και θελουν σωνει και καλα να κλεισουν τον κοσμο σπιτι του,ως αλλος στρατος κατοχης.Ουδολως βεβαια ενοχλουνται απο τα λαμπερα πολυκαταστηματα,τα στολισμενα ξενυχταδικα και τις αλλες "πολυεθνικες" της διασκεδασης,αφου στοχος τους ειναι να εμποδισουν τον μεροκαματιαρη απο τις μικρες-και συνηθως δωρεαν-χαρες των Χριστουγεννων και οχι απο αυτες που μονο ενας κατοικος Βορειων Προαστιων-οι...φτωχογειτονιες των "επαναστατων"- μπορουν να επιτρεψουν στην οικογενεια τους.

Εγκληματουν,ομως.Ειδικα σε βαρος των ψυχων των μικρων παιδιων,που εχουν συνδεσει αυτη τη γιορτη ως κατι το ξεχωριστο,εστω στα πλαισια της συγχρονης καταναλωτικης κοινωνιας.Αληθεια,αυτοι δε μας πρηζουν ολη μερα με τη δηθεν...ευαισθησια τους για το θανατο του Αλεξη και για τη νεολαια γενικοτερα;Πού ειναι λοιπον αυτη;Πώς την εκφραζουνε;Με το να σπανε και να καινε οτιδηποτε δινει χριστουγεννιατικο τονο σε μια πολη;Ή με το να δημιουργουν ενα συνεχες αισθημα ανασφαλειας στον απλο πολιτη,που το σκεφτεται να βγει μια βολτα,φοβουμενος τις ορδες των βαρβαρων;

Να ξερουν,οτι ο κοσμος εχει κυριολεκτικα ΑΗΔΙΑΣΕΙ.Η οργη του,οσο περνανε οι μερες,μεγαλωνει και καποια στιγμη το ποτηρι θα ξεχειλισει.Ας προσεχουν λοιπον.Γιατι οπου να'ναι ο φιλησυχος "νοικοκυραιος" (οπως ειρωνικα αποκαλουν),θ'αφησει το μπομπιρα και τη γυναικα και θα τους παρει στο κυνηγι!

ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΛΟ,ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ, ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΧΘΡΟ.ΟΠΛΑ ΤΟΥ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΤΟ ΧΑΠΑΚΩΜΑ,ΟΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΟΡΙΣΤΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ Η ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ Η ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ.
ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΘΩΟ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΑΝΑΡΧΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είδα σήμερα το VIDΕO με τους φονιάδες ληστοσυμμορίτες αριστεριστες δήθεν κουκουλοφόρους αναρχικούς που άβαλαν φωτιά σε κλούβα αστυνομίας με τον ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΝΟΥΝ ΛΙΠΟΘΥΜΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 2 ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΓΚΑΖΑΚΙΑ. ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΜΟΣ ΨΥΧΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ 1% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ Η ΚΙΝΟΥΝ ΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Η ΟΡΓΗ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΒΟΛΟ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ.