Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΠΑΠΑΡΙΑ...

Με την εισαγωγη των μαθητων
στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χωρας,
χωρις Πανελλαδικες εξετασεις(πως ομως;;;)...
ζητηση η οποια θα τεθει στο τραπεζι
απο τη νεα χρονια για να πραγματοποιηθει
σε χρονικο οριζοντα 4ετιας
και μειωση της υποχρεωτικης στρατευσης
απο τους 12 στους 9 μηνες,
μονο για τον στρατο ξηρας,
θα προσπαθησει ο Καραμαν Αλης τις επομενες μερες,
να αναστρεψει το ολο κλημα δυσαρκεσκιας
που εχει δημιουργηθει τους τελευταιους μηνες
προς την κυβερνηση,
ωστε να αποσιωπηθουν τα σκανδαλα
και το ενδιαφερον της κενης γνωμης
να στραφει αλλου...


Eλα ομως που σκανδαλα σαν αυτα τα Siemens
και της Μονης Βατοπαιδιου
δεν μπορουν να ξεχαστουν τοσο ευκολα...
οπως επισης δεν μπορει να ξεχαστει
και τοσο ευκολα η δολοφονια
ενος μικρου παιδιου απο μπατσο της Αστυνομιας...
το ξεπουλμα Δημοσιων επιχειρησεων σε ιδιωτες κτλ...

Ο,τι και να κανει η παρουσα Κυβερνηση...
θα πεσει στο κενο...


Το θεμα ειναι ομως...
ποια ειναι η εναλλακτική που εχουμε...;;;

Να επιστρεψουμε ξανα
στους Σοσιαλιστες βρικολακες,
που ρουφιξαν το αιμα του κοσμακι
τοσα χρονια...;;;

Ο δρομος ειναι μονοδρομος...
και απ'οπου και να τον παρεις οδηγει σε γκρεμο.


ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2008

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3η Λυκείου παω του χρόνου ρε! και δείνω πανελληνιες...
Δεν θελω ρε πουστη καραμανλη τιποτα πια απο σενα...
ψοφα καριολη...καλητερα να δουλευω pizza-boy...καριολη

Ανώνυμος είπε...

Χτεσινοί σαλτιμπάγκοι,χαφιέδες μυστικών υπηρεσιών και ανεπάγγελτοι, είναι σήμερα ρυθμιστές της κατάστασης στην ελληνική μπανανιά, προβάλλοντας την διαφθορά, το χαφιεδιλίκι , την υποταγή στα αφεντικά ως προσόν που μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά.

Το σύστημα πάσχει από πάνω ως κάτω, και παράγει τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι δυνατόν σε ένα διεφθαρμένο σύστημα, όπως το ελληνικό που το ζούμε, να μπορέσει η ηθική και η ευσυνειδησία να επιπλεύσουν.

Όχι δεν είναι μια μικρή μειοψηφία οι ασυνείδητοι κρατικοί λειτουργοί, είναι η μεγάλη μερίδα των αστυνομικών, των γιατρών, των δικαστικών, των υπαλλήλων στους δήμους και στις πολεοδομίες, στις εφορίες, όπου τέλος πάντων το κράτος έχει τους λειτουργούς του.
Γιατί το σύστημα που έχει κατασκευαστεί οδηγεί στην διαφθορά, στην συναλλαγή, στην καταπίεση του πολίτη.
Γιατί το κράτος έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα να «πατάει» τους πολίτες της χώρας αυτής, να απαιτεί χωρίς να προσφέρει τίποτα.
Και επειδή το κράτος δεν είναι γενικό και αόριστο, αλλά έχει μορφή, και η μορφή του στην Ελλάδα είναι οι μηχανισμοί εξουσίας, εύκολα μπορούμε να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που το αντιπροσωπεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Πρεζάκια χάνεις τη γη κάτω απ τα πόδια σου. Η Νέα Δημοκρατία Θα βάλει τάξη σ'αυτή τη χώρα όσο κι αν θέλετε να τη κάνετε μπουρδέλο. Η μπροστά ή πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μαθητή της Β' Λυκείου δεν κάνεις για ΑΕΙ.

Για κηπουρό σε βλέπω. Καλύτερα αυτή την κατεύθυνση να ακολουθήσεις!!!

Μπορεί να προκόψεις εκεί.....

Ανώνυμος είπε...

poia taksh tha valei re arpagmene!!.. se poia hwra zeis re ypanthrwpe??!!den vlepeis oti den yparhei kratos? den katalaveneis oti ola einai parikmasmena kai dieftharmena?eisai ena gnisio deigma psifoforou ths n.d. dld entelos ektos topou k hronou...kati tetoioi malakes lovotomimenoi san k sena psifizoun kai mas pernei olous h mpala..oksw re paliopousta!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα παπάρια να τα βάλεις στον κώλο της μάνα σου.

Ανώνυμος είπε...

grafw egw pouthena gia paparia re kseftila???....alla tetoia poustra eisai alo apo paparia den eheis sto mialo sou

panos είπε...

Πεστο ψεματα....Πρεζα....η κατασταση ειναι αστα να πανε η λεξη μονοδρομος ειναι λιγη μπροστα σε αυτο που συμβαινει.....Τους αχρηστους και ανεπαρκεις πολιτικους της ΝΔ,,σιγουρα κανεις λογικος ανθρωπος δεν τους θελει...αλλα να που καραδοκουν τα αλλα λαμογια που το παιζουν και σοσιαλιστες...!!ημαρτον ρε,,μας εχετε τρελανει ρε αχρηστοι,,και τα δυο μεγαλα κοματα ειναι οχι απλα ανεπαρκεις για να πανε τον τοπο μπροστα αλλα και πολυ επικινδυνοι,,Οχι οτι και τα μικρα κοματα ειναι και αυτα αναλογα των περιστασεων απλα δεν πηρανε την εξουσια εως τωρα για να δουμε ποσο αχρηστοι ειναι και αυτοι και δεν χρειαζεται να την παρουν (την εξουσια).Γιαυτο μενει σε εμας να δουμε τι προκειτε να κανουμε και πρεπει να το σκεφτουμε καλα

panos είπε...

ee...καλα οι ΝΔμοκρατες παιρνουν 700 ευρω και τα 400 τα δινουν στον ΚραμανΑλη...τι περιμενεις απο αυτους τους δυστυχους,,,να καταλαβουν ποση ζημια κανουν στον τοπο...?? εε..???

Ανώνυμος είπε...

4.43 eisai gia to poutso oute katalavaineis oti se vrizoun kai alloi. axriste malaka

spyros1000 είπε...

μπροσ γκρεμος και πισω ρεμα...
μηδαμινες επιλογες....

Ανώνυμος είπε...

5:56 stelnw dwro gia thn mana sou
8==================D

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥς ΤΡΟΠΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥς ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΟΥΕ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ.
Μην τους αφησετε να καταστρεψουν τα πανεπιστήμια μας...

Ανώνυμος είπε...

επανασταση θελετε ναι αλλα μαλλον την γελοιοποιητε ο καραμανλης ειναι πατριωτης και οι αμερικανοι κανουν παλι καλα τη δουλεια τους γιατι δεν τον θελουν

Ανώνυμος είπε...

Είδα σήμερα το VIDΕO με τους φονιάδες ληστοσυμμορίτες αριστεριστες δήθεν κουκουλοφόρους αναρχικούς που άβαλαν φωτιά σε κλούβα αστυνομίας με τον ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΝΟΥΝ ΛΙΠΟΘΥΜΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 2 ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΓΚΑΖΑΚΙΑ. ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΜΟΣ ΨΥΧΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ 1% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ Η ΚΙΝΟΥΝ ΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Η ΟΡΓΗ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΒΟΛΟ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ.