Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2009

ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ...

Η αστυνομικη αυθαιρεσια στο μεγαλειο...
Απο την πρωτη στιγμη το φωναζαμε για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προσαγωγες "υποπτων",χωρις κανενα στοιχειο εμπλοκης στους σε τρομοκρατικη οργανωση,παρα μονο για τα ματια του κοσμου.
Εφτασαν στο σημειο να συλλαβουν ατομα που ειχαν στα σπιτια τους τσεκουρια για να κοβουν ξυλα για το τζακι,αλλα και για καποια μαχαιρια που αποτελουνοικογενειακα κειμηλια.
Διαβαστε και φριξτε.

"Ενα ξιφιδιο - οικογενειακό κειμήλιο κατά δήλωση του κατόχου του- και ένα τσεκούρι για τα ξύλα στο τζάκι του ήταν τα ευρήματα που θεωρήθηκαν ύποπτα από τις διωκτικές αρχές και στοιχεία αρκετά για να προκαλέσουν τη σύλληψη κατοίκου των Εξαρχείων μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη.

Τα ευρήματα αυτά όμως δεν θεωρήθηκαν ενδείξεις ενοχής, με τις οποίες θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί το πλημμέλημα της παράνομης οπλοφορίας, από τους δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, οι οποίοι ομόφωνα χθες τον έκριναν αθώο.

«Οι εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Αθήνα και οι πολυπρόσωπες προσαγωγές και συλλήψεις οδήγησαν στην περισυλλογή διακοσμητικών και κειμηλίων των κατόχων, ενοίκων των σπιτιών, τα οποία είναι ανεπίδεκτα οποιασδήποτε δικανικής αξιολόγησης», επισήμανε η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Μαρίνα Δαλιάνη.
Πέντε ελεύθεροι "...


Μιλαμε για το απολυτο καφριλικι
των Αστυνομικων Αρχων του Κρατους.


Τα συμπερασματα,δικα σας....

ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2009


πηγη:τα νεα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ελένη Ζαφειρίου, σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Γκιουλέκα, συνέταξε επίσης δύο συμβόλαια της Μονής. Ενα από τα συμβόλαια, που συντάχθηκε τον Απρίλιο του 2007, αφορά την πώληση στη Μονή Βατοπεδίου μιας εξαώροφης οικοδομής στο κέντρο της Αθήνας από μια κυπριακή off shore εταιρεία έναντι του ποσού των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ το ακίνητο ήταν στην Αθήνα, το συμβόλαιο έγινε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια η μετεγγραφή έγινε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών."

Ανώνυμος είπε...

Έχουν οι πολυκατοικίες στα Εξάρχεια τζάκια;