Κυριακή, Μαρτίου 08, 2009

ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...

Το δημοσιευμα αναφερει πως η Τουρκια εχει υπερσυχρονο πυραυλικο συστημα...και η Ελλαδα πρεπει να προβει αμεσα στην αγορα νεων αντιπυραυλικων συστηματων.
Το δημοσιευμα αυτο γινεται την χρονικη περιοδο που η Ελλαδα δεχεται προσφορες για την αγορα νεων πολεμικων εξοπλισμων...
παντα...εντελως τυχαια...

Ας το δουμε λοιπον...
"Ως απειλή πρώτου μεγέθους για την ελληνική αεράμυνα και τον πληθυσμό της χώρας καταγράφονται σε «απόρρητη» μελέτη του Πενταγώνου οι τακτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι που διαθέτει η Τουρκία. Η απειλή αυτή λαμβάνει, μάλιστα, εφιαλτικές διαστάσεις σε πιθανή ανάπτυξη πυρηνικής δυνατότητας της Αγκυρας. Οι συντάκτες της μελέτης προτείνουν τη λήψη άμεσων μέτρων, κυρίως αγορά πυραυλικών συστημάτων που μπορούν να αναχαιτίσουν και να εξουδετερώσουν τον εξ Ανατολών κίνδυνο, αλλά και αναδιάταξη των υπαρχόντων.

Οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο του μεγάλου εξοπλιστικού προγράμματος που υλοποιούν, έχουν προμηθευτεί πυραυλικά συστήματα τα οποία με το βεληνεκές τους μπορούν να επιφέρουν χτύπημα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το άκρως ανησυχητικό είναι ότι η Τουρκία, σε συνεργασία και αξιοποιώντας κινεζική τεχνολογία, επιχειρεί ανάπτυξη των νεοαποκτηθέντων συστημάτων με στόχο την αύξηση του βεληνεκούς τους μέχρι και τα 350 χιλιόμετρα. Στην περίπτωση αυτή οι βαλλιστικοί πύραυλοι της Αγκυρας μπορούν να «χτυπήσουν» από τα παράλια ή τα Στενά όλο το Αιγαίο και μέχρι την Κρήτη και τη μισή ηπειρωτική Ελλάδα."

Το οτι Τουρκια και Ελλαδα,ειναι κρατη μελη του ΝΑΤΟ,πραγμα το οποιο συνεπαγεται και στην υπογραφη συμφωνιας οτι απαγορευονται οι πολεμικες επιχειρησεις μεταξυ των συμμαχικων δυναμεων...εντελως τυχαια το αποκρυπτει ο Ελευθερος Τυπος της Κυριακης.

Βγαλτε τα συμπερασματα σας,για τις υπουλες τακτικες που ακολουθει η Ελληνικη Κυβερνηση,ωστε να δικαιολογησει τις νεες αγορες πολεμικου εξοπλισμου,τον οποιο θα πληρωσει οπως ειναι φυσικο
ο Ελληνας φορολογουμενος...


ΠΡΕΖΑ TV
8-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΠΛΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.