Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΤΣΟΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν πριν από λίγο μουσουλμάνοι μετανάστες και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, με αφορμή την επιχείρηση «σκούπα» που πραγματοποίησε εχθές το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα η αστυνομία, κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικός έσκισε το Κοράνι ενός μετανάστη.

Περίπου 500 διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία Ομονοίας κατά τις 4μμ, βάδισαν προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ενώθηκαν με τους μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο. Όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα, όπου προκλήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια. Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα. Μετά από την ένταση που προκλήθηκε, οι διαδηλωτές διέσχισαν την Πατησίων και κατέληξαν στην Ομόνοια. Στην πορεία συμμετείχαν συνολικά περίπου 1500 άτομα.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια ρίψης δακρυγόνου.

Αύριο στις 4μμ στην Ομόνοια, οι μουσουλμάνοι μετανάστες καλούν ξανά σε πορεία διαμαρτυρίας, με κατεύθυνση το Υπουργείο Εσωτερικών. Κατά τη διάρκεια της πορείας θα κρατούν στα χέρια σταυρούς, για να δείξουν ότι εκείνοι σέβονται τη χριστιανική θρησκεία.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

Το σεβασμό της θρησκευτικής τους ελευθερίας ζητούν οι Σύριοι μετανάστες, μετά από εξευτελιστική και παράνομη συμπεριφορά έλληνα αστυνομικού, με αντικείμενο το Κοράνι που κρατούσε ένας μετανάστης που υποβλήθηκε σε έλεγχο εγγράφων. "Όταν οι αστυνομικοί διενήργησαν τον έλεγχο στο συγκεκριμένο άτομο, του ζήτησαν να τους δείξει όλα τα χαρτιά του. "Τι είναι αυτό;" του λένε. "Είναι κοράνι", απάντησε αυτός. Και τότε οι αστυνομικοί αρχίσαν να βρίζουν τόσο το κοράνι, όσο και το παιδί. Μετά το αρπάξαν από τα χέρια του, και σκίζοντας μία μία τις σελίδες, τις πέταξαν στο πάτωμα και τις πάτησαν", δήλωσε στο tvxs.gr ο Αχμέτ Αλτζούμα Ιμπραήμ, που παρευρέθηκε στο περιστατικό.

"Εμείς σεβόμαστε τη θρησκεία, τις εκκλησίες και τα ιερά αντικείμενα των χριστιανών. Απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό από την Ελληνική Αστυνομία", δήλωσε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση άλλος μουσουλμάνος μετανάστης που συμμετέχει στην πορεία. "Για το γεγονός ενημερώσαμε τις πρεσβείες όλων των μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, και απαιτούμε να ζητήσει συγγνώμη επισήμως η ελληνική κυβέρνηση για το σημερινό περιστατικό", προσέθεσε.

Το εν λόγω περιστατικό πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης "σκούπα" που έγινε στον Αγ.Παντελεήμονα, στην οποία συμμετείχαν 200 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 612 άτομα, 123 οχήματα και 37 καταστήματα, ενώ έγιναν 86 προσαγωγές και 44 συλλήψεις.

Εκ των συλληφθέντων, 26 άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, 2 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 2 για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και 1 για παράνομη οπλοφορία, ενώ 12 από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και 1 για κατοχή πλαστών εγγράφων.

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΊΑ...ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΑΣ...ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

ΔΕΝΔΙΑ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ;;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2009


πηγη:tvxs.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΚΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΡΕΖΑ; ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ; ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ; ΛΑΘΟΣ. ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤ0 ΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΑΤΕΡΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα γίνουμε Πακιστάν και Ιράν Πρέζα ότι και κάνουν κάποιοι. Έξω όλοι οι παράνομοι από την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

vassilis είπε...

Κοράνια κι ευαγγέλια μπορεις να εχεις στο σπιτι σου όσα θες Πρεζα. Δεν μας εφτανε που μας εχει πνιξει η εκκλησία και το παπαδαριό, εχουμε και τους Σύριο-Αφγανο-κάφρους να ΑΠΑΙΤΟΥΝ! Αϊντε με τα ζώα!
Αλήθεια Πρέζα, γιατί δεν απαντάς ΠΟΤΕ στα σχόλια που γίνονται όποτε μιλάς για τζαμιά και ανεξιθρησκείες?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΕΖΑ,ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ 1,Ο ΑΧΜΕΤ ΙΜΠΡΑΗΜ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ,2 ΟΙ ΣΥΝΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΘΕΟΣ ΟΧΙ ΑΦΕΝΤΗΣ???ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν στην Γερμανία ή στην Αμερική, όπου υπάρχουν μετανάστες Έλληνες χριστιανοί τελοσπάντων, αν τους σκίζαν οι μπάτσοι την καινή διαθήκη δε θα ξεσηκωνόσασταν εσείς οι φανατικοί ορθόδοξοι;

Ανώνυμος είπε...

λιγος σεβασμος στην ανθρωπινη αξιοπρεπεια... κανεις δεν εχει δικαωμα να επιβαλλεται στους αλλους κ να τους ταπεινωνει με οποιοδηποτε τροπο.αφηστε τους μεταναστες ησυχους επιτελους. εχουν ηδη πολλα προβληματα να λυσουν ας μην τους δημιουργουμε αλλα

Ανώνυμος είπε...

Να πανε στις χωρες τους εχουμε το παπαδαριο φτανει εξω οι βρωμιαρηδες

Ανώνυμος είπε...

Να τους πάρει σπίτι ο Κούλογλου και να τους έχει και κιλίμι για να κάνουν τεμενάδες στο μωάμεθ, ουστ από δω προπαγανδιστές νεοταξίτες!