Σάββατο, Αυγούστου 01, 2009

ΝΕΚΡΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ...

Ένας Γάλλος στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίσθηκαν στο Αφγανιστάν από πυρά στασιαστών κατά τη διάρκεια υποστηρικτικής επιχείρησης προς τον αφγανικό στρατό, ανακοινώθηκε σήμερα από τη γαλλικη προεδρία.

«Με μεγάλη συγκίνηση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πληροφορήθηκε τον θάνατο, σήμερα, ενός Γάλλου οπλίτη στο Αφγανιστάν. Συμμετείχε σε επιχείρηση υποστήριξης στον εθνικό αφγανικό στρατό στην κοιλάδα Γάιν», βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Καμπούλ, τονίζεται στο ανακοινωθέν των Ηλυσίων.

«Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι γαλλικές μονάδες δέχθηκαν πυρά από την πλευρά των στασιαστών. Ένας γάλλος στρατιώτης τραυματίσθηκε θανάσιμα. Δύο συμπολεμιστές του τραυματίσθηκαν», προστίθεται στο ανακοινωθέν.
Συνολικά 29 Γάλλοι στρατιώτες έχουν χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή τους στη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ;;;;
30 ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ...
ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: