Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2009

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 10 ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ...

Μείωση 0,9% παρουσίασε ο ακαδημαϊκός πληθυσμός των ΑΕΙ τη χρονιά 2007/08 σε σχέση με το έτος 2006/07 όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΣΥΕ.
Ακόμη το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ίδια περίοδο παρουσίασε αύξηση 1,4% ενώ οι πτυχιούχοι είναι κατά 14,4% περισσότεροι. Η αναλογία φοιτητών / εκπαιδευτικού προσωπικού είναι 12,4 προς 1.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως τους περισσότερους φοιτητές,το 41,5%, συγκεντρώνει η περιφέρεια Αττικής.
Τα στοιχεία προέρχονται από την ετήσια απογραφική έρευνα που διεξάγει η ΕΣΥΕ σε όλα τα ΑΕΙ και αναφέρονται στη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2007/2008.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ,ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΓΙΆΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΎΝ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ,ΤΑ ΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Ι.ΙΕΚ...ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΤΥΧΊΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
29-9-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oύτως ή άλλος τα δημόσια πανεπηστήμια κατάντησαν πουτ.να με τα κω..παιδα που πηγαίνουν και τα σπάνε συνέχεια!!Για να μην μιλήσω για το τι ναρκωτικό παίζει εκεί μέσα δεν λέγεται!Ξεπερνάει και της πλατείας Ομονειας!!
Φυσικά το άσυλο δεν υφίσταται με τους αριστεροαναρχοφασιστοναζί που το καταργήσαν και τα κάνανε λες και είναι μαγαζιά τους!!
Oπότε ρε συ PREZA το πρόβλημά σου ποιό είναι;Τόσο πολύ δηλαδή ενδιαφέρεσαι για τους φοιτητές για να ξέρω;
Εσύ δεν βγαίνεις και κράζεις για την κατάργηση του ασύλου(που για μένα δεν υφήσταται-προανέφερα την γνώμη μου για το άσυλο)και το πρόβλημα σου με την αστυνομία;

Ανώνυμος είπε...

η βάση 10 έπρεπε να έχει κατωχυρωθεί από τα χρόνια του Περικλή. Πως να το κάνουμε, δεν μπορούν όλοι να γίνουν γιατροί και μηχανικοί. Ας γίνει και κανένας εργάτης τέλος πάντων

Ανώνυμος είπε...

ρε 12:50 οκ; την έκανες τη δουλειά σου; τα πήρες τα λεφτά σου;
τα σπάνε συνέχεια στα πανεπιστήμια; το σπίτι τους να σπάσουν; εκεί που προστατεύονται; ξέρουμε ποιοι τα σπάνε..
επίσης σε πόσα πανεπιστήμια έχουν γίνει ζημιές; θα γενικεύσουμε για όλη τη χώρα;
για ποια ναρκωτικά μιλάς; έχεις περάσει από κανά πανεπιστήμιο;

ρε 2:11 σοβαρά; δηλαδή η δυσκολία των θεμάτων θα κρίνει το πλήθος των εισακτέων;
επίσης, άλλο η μόρφωση και άλλο τι επάγγελμα θα κάνεις.